Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao kad bi Hitler cestitao Pesah.
Jesi ti to Šmitu uzeo godišnji odmor dok Milan ruši državu?
Trojka vrijeme je da se ogradite od Schmidta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moj Šmite, znamo mi tebe vrlo dobro, kad treba udarit po Bošnjacima i Federaciji poslije završetka izbora u 19h i jednu minutu donosiš zakon kojim zavaljuješ sve Bošnjake a sad kad se ruši Dejton i Država lažno čestitaš Bajram.
Mrš klošaru fašistički.
Ma marš pseto
Hahaha
Ne cita Herr Smit nista haman za Dodika, samo iz FBiH dobija vijesti….
Ma bitno je da 5 miliona muslimana u Velikoj Srbiji mogu jedni drugima na Bajram na baklavu doći, sve drugo je nebitno.
Dabogda ti ćerka rodila malog Turčina i zet ti svaka tri dana slao doner
Nije uredu da nam spominjete ovo krme na lijepi Bajram
Krmožder tačno i precizno obavlja svoj zadatak aminovanja raspada BiH. Postavio je vlade i izdajnike, marfijeve pudlice na drzavni i na federalni nivo, ljude za koje je križarska MZ sigurna da se neće oduprijeti Dodikovoj secesiji. Što prije protjeramo ovog krmoždera, spasit ćemo državu.
Hahaha....
ide lagano Herceg-Bosna
bakir će konačno ostvariti babin san..i.
Koji dvoličnjak !
Zar je ovaj jos uvijek ovdje?
Bilo bi posteno da kaze zasto Dodiku ne smije nista i zasto dopusta konkretne korake koji vode ka secesiji RS od BiH. Ova “cestitka” me vise podsjeca na Kradzicevo “mirno spavajte”
Sto vise konfuzije i ublehaskih poteza sve vise balkanskih radnih robova u Njemackoj.Bra'o majstore.