Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sastaje se sa dodikom niti sa bilo kim iz rs-a ili misli da je bosna i hercegovina samo ovo par mjesta gdje su vecina bosnjaci??? ne razumijem, moze li ko objasniti?
Objasnit ću ti ja. Prošla izdajnička vlast SDPa je izglasala zakon o prebivalištu dajući Srbiji 100% vlast nad RSom i ibespravljujući Bošnjake. Ova izdajnička vlast SDPa, NiPa i NSa je uradila isto u FBiH dajući vrijednost glasa Hrvata 4x glasa Bošnjaka obespravljujući Bošnjake u FBiH. Dok se SR i HR naoružavaju, OSBiH se razoružavaju - a Bošnjaci još spavaju.
Ova izdajnička nametnuta nesposobna vlast je zrela za smjenu, tik tak tik tak eto izbora,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trojka ide u zaborav a neki i u zatvor.
Požurite izmijenite izborni zakon da paše DČ dok ste još na vlasti, otprilike to je to
Evo opet izmjene izbornih pravila na dan izbora, jednom prošlo uvijek će proći
neki dan bio sa plenkovićem on mu izdiktirao šta treba trojaneri da urade
Ubrzane reforme po Schmidtu su prodaja aerodroma strancima, prodaja BHRT-a i ko zna sta jos.
Ubrzanim reformama koje stoje 4 godine upravo zbog nametnute vlasti i ovih koji sjede ovdje
Hahaha..postrojio Coviceve poslusnike
Schmidtler moze samo podanicima drzati predavanja.
Na sto je dosla nasa drzava. Kao obdaniste, a direktor obdanista gospodin Schmidt iz OHR. Poslusna i fina djeca iz TROJKE, a problemsticno djete je Dodo, a sve tete vole promucurnog i visprenog DRAGANA:-). Nasa djeca iz TROJKE ne kontaju da im na ovim izborima ne moze pomoci niko, a kamoli Schmidt.
Kako slušaju upute za izdaju
Mislite ubrzanoj izdaji?
nemoze nikako biti reformi i napretka dok su HDZ i SNSD na vlasti, oni sve koce i blokiraju, sa bošnjačke strane nije bitno je li SDA ili trojka na vlasti
Schmidt je trener trojke
Odlazi smit!!! Povedi i trojku sa sobom , pravite te vase reforme u nemackoj
išli po instrukcije
Brzeeeee te reforme malo da vas nakacim sto prije :) EU treba 800 milijardi godisnje da moze da odrzi konkurenciju u svijetu :) pa primamo i male i velike naravno :)))) sracunali smo sve, koliko BiH moze pomoci fondu EU, uvesti euro... itd itd sta se desava unutar BiH to nas ne interesuje, vise volimo status quo, ipak mozete i takvi u EU... ko sisa gradjansku BiH itd..
Prodat ce te sve od aerodrom-a, do suma, vode itd sve pod koncesije itd vasa EU...