Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ćeš nam onda ti?
Ti garant jos kod babe i majke zivis i cigancis markice za kafu i cigare, pa navikao da te dadiljaju? Obrni pitanje, sta ce ti onda skupo placeni domaci politicari, ako ce ti ovaj raditi njihov posao???
Procitajte clanak.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako je brat krenuo za par dana ce negirat genocid i jebbat Aliju mrtvog u izjavi tbjrb 🤐⚜️⚜️⚜️
ovaj smit je idol svih nasih uhljeba...nista ne radi...da po koju populisticku izjavu...ide sa lokalnim mafijasima na ruckove i vecere...a plata odlicna...
Šta će ti ljiljani? Klasični katolički monarhistički simbol koji predstavlja stilizirani križ i svjedoči vjeru u Sveto Trojstvo. Taj simbol zovu i marijanskim simbolom i tko se kitio ljiljanom kroz povijest prisegnuo je vjernost papi. Zbog tog simbola su Osmanlije odrubile glavu zadnjem bosanskom kralju. Muslimani u BiH su prisvojili katolički grb i još su svoj etnički korpus prozvali po autohtonom hercegovačkom prezimenu Bošnjak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisu to neonacisti,to su malo neonacisti: https://www.fr.de/politik/bundestagswahl-2021-cdu-bildungspolitikerin-prien-maassen-thueringen-spd-zukunftsteam-laschet-90970492.html
Njegov cilj da zavrsi ono sto su agresori poceli 90tih on je njihov igrac!!!
Ako nije kako bosnjacima odgovara pokazuju pravo loce kao i hrvati i srbi.htjeli ne htjeli sebi priznati svi smo iz jednog plemena iz 16 vjeka.komsic ih je ubjedio da trebaju biti veci evropljani od njemaca belgijanaca svicaraca.
Auuu koji je ovo hinjo?! Pa ništa onda, ovo može da traje beskonačno. Preostalo je da se pobijemo pa ko pobijedi njemu cijela Bosna. A ovog hinju za uši i raus!
Pa EU je po mojoj racunici svekatolicki svijet.Bivsa juga je bila i svesrpski i svemuslimanski i svehrvatski svijet .Mislim da bi bosnjacki lideri trabali malo ucit od Didika i Vucica kako se postupa prema pojedinim predstavnicima iz EU.Ja mislim da neulazak u balkanski sengen nedgovara samo hrvatima,kao sto im 92 nije odgovaro ostanak u bivsoj gdje bi ostali Republika u okviru savezne Republike Jugoslavije,sa gradzabskim uredzenjen bez ekskluzivnih nacionalnih poluostrva i ostrva.
DA LI DA RADE INSTITUCIJE ILI NE TREBA DOGOVARATI. BOJKOT RADA U INSTITUCIJAMA TREBA VISOKI SANKCIONIRATI ILI BAR JAVNO REĆI DA ZA TO NEMA OPRAVDANJA. DOGOVARANJE JE PRIRODNO ALI BOJKOTOM UCJENJIVANJE JE NEPRIHVATLJIVO I KAŽNJIVO. BOJKOTOM RADA U INSTITUCIJAMA JE JASNA SLIKA KOLIKO IM JE STALO DO OPSTANKA I FUNKCIONALNOSTI BIH. VALJDA JE VISOKI DOŠAO DA OČUVA NJENU FUNKCIONALNOST, A ON NIJE ZA HDZ A PRIHVATA RAZGOVOR NA TEMU BOJKOTA.
DA LI DA RADE INSTITUCIJE ILI NE TREBA DOGOVARATI. BOJKOT RADA U INSTITUCIJAMA TREBA VISOKI SANKCIONIRATI ILI BAR JAVNO REĆI DA ZA TO NEMA OPRAVDANJA. DOGOVARANJE JE PRIRODNO ALI BOJKOTOM UCJENJIVANJE JE NEPRIHVATLJIVO I KAŽNJIVO. BOJKOTOM RADA U INSTITUCIJAMA JE JASNA SLIKA KOLIKO IM JE STALO DO OPSTANKA I FUNKCIONALNOSTI BIH. VALJDA JE VISOKI DOŠAO DA OČUVA NJENU FUNKCIONALNOST, A ON NIJE ZA HDZ A PRIHVATA RAZGOVOR NA TEMU BOJKOTA.
Po mojoj logici ova izjava Smita da je deblokada rada institucija i izmjena izbornog zakona stvar dogovora politicara je jasan pritisak na bosnjake sa porukom:Dok ne pristanete na izmjene izbornog zakona kako odgovara HDZ-u,bice blokirana drzava.Umjesto da radi svoj poso da drzava funkcionise po Dejtonu on porucuje da se ista slobodno moze blokirati od svakog dok mu ovi drugi neudovilje.Ja lika?
TAKO JE . APSOLUTNO JE ODABRAO STRANU JER PRIHVATA BOJKOT JEDNE STRANE KAO LEGALNO SREDSTVO BORBE.
Ovaj kad zavrsi svoj mandat u BiH ispast ce da je Incko bolji bio za gradjane jer je bar na utakmice isao reprezentacije BIH !
Samo plačite.Pročitani ste od svih.Sejdo ode u beznačajnost gdje mu je mjesto.
Schmidt mi se sve više svidja. Šta kaže, moramo promijeniti izborni zakon da ne bude izbornih prevara. U prevodu: Komšiću ti si jedna izborna prevara!
Najavio da se neće miješati u svoj posao. Intzko II
kara svabo mujice, i nevadi ga, a oni jadni mislili napravit ce im gradjansku (islamsku) drzavu, glabaona vam laganini
Stvar je karme da izborni zakon potpise Komsic. Onda leti kako i treba biti. Zaradio je to kod Hrvata. I sto se pjenite na svim razinama jer ste oduzeli pravo jednom od zaglavnih naroda u BiH?????
Koje si onda p.cke materine dosao ovdje kad ocekujes dogovor od onih koji se nista ne mogu i nece dogovoriti???klepaces ogromnu platu za komentare nerada.
Ti dasi dobar i sposoban vodio bi politiku u Njemačkoj