Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konkretna korist - nikakva.... samo bosnjacima maze oci
Donesen je i zakon o negiranju genocida, iako da živimo sa normalnim ljudima u državi taj zakon ne bi bio potreban i opet ništa od tog zakona kada oni koji ga negiraju trebaju da procesiraju one koji negiraju. Priprema terena da državnu imovinu preda svom pajdašu ronhilu, zajedno igraju igru, ali sve više ljudi to vidi.
Jacanje drzavnih institucija i OSBiH a ne licemjerno i formalno nadleznosti memorijalnog centra. Poenta oviljezavanja genocida je da se sprijeci novi genocid u nastajanju
Palamudjenje. Da nam malo zamaze oci prije neceg, sto nam bas i nece donijeti dobro. Pitanje je samo sta je to.
Smit mora raditi na elektronskom glasanju i rascistiti tuzilastvo od stranackih ljudi…to su prioritet…hdz dobije pozicije a nama ved uvanligt artefakte… radi Ono sto je najprece a to je tuzilastvo i elektronski izbori
Svu dokumentaciju originale cuvati u Tuzli i Sarajevu i raditi digitale kopije jer to tamo nista nije sigurno
Bravo za inicijativu, slicno je uradila Njemacka davno. Za mlade generacije je ovo bitno, ovi sto podrzavaju zlocine ce svakako vrisnuti prije ili kasnije
E to će nam pomoć, evo ja samo čekam registar, *ebo poreze, akcize i te nebitne stvari
Šta je umislio da je? Turista utripovao da je neka vlast.
Što ovaj ublehaš maže oči. Kao da smo glupi. Ovaj opsovao genocid i sad ovaj nešto proširuje da malo Bošnjake umiri.
Ovaj Šmit igra poznatu igru sa Bošnjacima, good cop-bad cop. U svakom pogledu smatra Bošnjake građane trećeg reda.
Treba biti oprezan. OHR podilazi Bošnjacima onim što bi se svuda podrazumijeva (zabrana negiranja genocida) a onda to skupo naplati podilazeći drugima onim što se nigdje ne podrazumijeva (izborni aparthejd).
To je trebalo odavno uradit i napravot registar ratnih zlocinaca. Schmidt radi ono sto mu poslodavci narede
Hahhaha Srbi na Haparatima
a onda ide Dodi imovina
Podvala. Smith je bio na teritoriji BiH, a ne Entiteta. Entiteta ima samo vlast a ne teritoriju
Malo nam bacio prašine u oci. Dok Hrvate jača a Dodik radi šta hoće. Jest za žrtve još veća emocionalna patnja kad ubica najbližih ima političku funkciju ali ovo sto Dodik radi vrijeđa svakog ko ima zdrav razum.
Bosnjak nije glup,naivan da nakon toliko vremena povjeruje u njihovu milost o Srebrenici. Dakle Bosnjaci,Bosanci pokusava nas VP kupiti sa ovim registrom,tako sto ce pokusati da nasu imovinu proglasi nocijom ili svacijom.
On nije VP. Nema nikakvo ovlašćenje UN.
Mozda da se pocnu hapsiti a ne dovoditi u Sarajevo na politicke ili privredne rukovodece pozicije, ali zasticeni od sviju i svega, jer u Sarajevu im sve prolazi.