Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, mi cemo glasati, a ti ces onda u izbornoj noci ponistavati izbornu volju Bosnjaka vrseci puceve i stimati vlast apartheid HDZ-u i 5th column?
Zamisli da je tako ponistio izbornu volju srba ili hrvata... Nego Smit to ne bi utadio da nije imao saveznike trojku dodika i covica. Sad se na lokalnim izborima trebaju kazniti za izdaju
Naravno kad se blokira.. Sve blokade treba otkloniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Lik bukvalno ponistio Ustav na jedan dan da moze izglasat sta hoce i prica o pravima. To da si uradio u Njemackoj do 2084 bi bio u samnici!
Ovog treba uhapsiti odmah.
Poslje je ponistio pravo na veto Bosnjaka preko Lende.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mamuti
Eh eto Herr Smit nismo znali da nebi tebe j....se nas.
uveo si promjene da zaštiti ujke
m a r s
Ništa ti nisi uradio, jer nemaš daMu za konkretne korake. Da si odvažan i odlučan kako to glumataš po tv emisijama rezultati tvonih odluka bi bili vidljivi, ovako si čisti promašaj!
Schmithu bi bilo najbolje da opet na izborima pobijedi sda I df,opet bi mogao trgovati sa trojkom da im da i općinske pobjede,dobro bi zaradio,malo mi ovaj deficit vlade Federacije smrdi na to
Pored odlikovanja koje su mu dali, kradeze mu treba dici i spomenik za zivota. Kome je ikad iko u svijetu osigurao vjecitu vlast i blokadu
Nemoj lagati , to si uradio da udovoljiš HDZ
hoce li ovo i sutra ssteliti bracci politike
Avdo Avdić ga pročitao prije nego je došao, a Šćepo onda napao Avdu da širi dezinformacije. A sad se vidi koliko je Avdo bio upravu.
Scepo napao nekog da siri dezinformacije? Pa on sam je dezinformaciji kao i njegovi mediji. Oprostio mu Covic porezne dugove. Ranije Lagumdzija. Zakon ne vazi za njega?
Nije samo Šćepo nego i onaj drugi San džo Hadžifejković
Koga iubori interesuju u ovoj situaciji. A ti si nepozeljan u Bosni
Uzp samo drugačije upakovano, ovo je apsurd živi
Reci Šta Ko Ru da si nametnuo aparthejd...
ne dipr, izmijenio si za hdz
Šta se provodi???? Da jedan Katolik u BiH vrijedi kao šest pripadnika bošnjačjog naroda??? Jel na to mislio?
Pegi Da Šta Ko Ra vratiti odakle je došaao.