Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šmitonja je nametnuo u noći izbora,kad je vidio da Borjana Krišto gubi utrku za Predsjedništvo
Privremena odluka OHR ne bi bila donesena u svrhu deblokade FBiH, nego u svrhu ostavljanja mogućnosti blokade za HDZ kao i do sad.
Postavlje se pitamjr OHR-u da li im je bitnija jedna politicka stranka(HDZ) ili 60% stanovnistva BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stavi vise da je HDZ glavni i da te protjeramo vise. Znamo da nisi ni v od visokog predstsvnika
Šit treba da ukine entitete uz pomoć stranaca formirati 3 kantona jednog predsjednika i dva podpredsjednika da se rotiraju svake godine a ne ovako ko čerga kad nagrnu sve trojica sa svojim pratnjama. Treći tzv hrvatski kanton napraviti na dijelu tzv federacije i dijelu tzv rs-a.
Moze li ovaj celo ukinuti plate onima koji nece da rade? To bi bilo rijesenje za sve. Udri po dzepovima ovih hulja koje ne zele da sijede u svojim toliko zeljenim foteljama.
Hoće li kakvu odluku donijeti o lavu sa Poljina...
Dzuro je od glumijo Herr Schmidt nas mala klinika Dr Arsch!?
reakcija mu je u gaćama.😁
Kako zaobići Bošnjački klub a trajno ne ugroziti HDZ? Kako? Pitanje za milion dolara.
"Prvi put od osnivanja (2015. godine) u Vijeće BHANSA-e Vijeće ministara BiH neće predložiti nijednog Bošnjaka. Resorni ministar Edin Forto odlučio je ukloniti Bošnjaka Harisa Medoševića, kako bi na njegovo mjesto postavio Marina Raspudića iz reda hrvatskog naroda." ISTRAGA.BA Tako je Forto od ne-Bošnjaka postao anti-Bošnjak.
Zna on dobro šta će nametnuti…samo čeka trenutak…i treba nametnuti,da se Riješimo ovoga nacionalizma koji nas muci od 1990 godine.
Zakukuljeno, zamumuljeno, zadevetano, zadesetano. Niko ne moze otkukuljiti, odmumuljiti, oddevetati i oddesetati. Samo onaj ko je zakukuljio, zamumuljio, zadevetao i zadesetao. Šta je to? ključ i brava
Nazzi sm4ad da ima imalo obraza sam bi se pokupio i razgulio kući
Ustavom je utvrdjena konstitutivnost. Sve da postoji jedan hrvat, on je hadzija. Dakle, ne moze se nametati drugom narodu nista. To je fakt. Kad se izbaci konstitutivnost, onda ok. Hipoteticki, da li bi sda-ovcima bilo drago da je situacija obrnuta. Ne bi, jer oni isto forsiraju legitimno predstavljanje, jos imaju kontra sebe vise bosnjaka, dok hdz nema opoziciju trenutno. Mozda nekad bude.
Svaka ti je na mjestu.Al de ti objasni ovdje nekome,onako kako jest.
Ne mozemo mi na ovakav ustav postati gradjanska drzava, odjenom. Zasto hdz nema opoziciju, a nekad je bilo potencijala u hrv bloku. Nema jer su Komsic i Bakir htjeli da bude ovako svojim djelovanjem. Normalno da se homogeniziralo biracko tijelo i danas ne moze niko bez hdz. Daj im clana predsjednistva, a mi drugacije ni ne mozemo u eu i nato bez podrske HR i prirodno je da oni vuku drzavu, a kad udjemo, vise nece biti bitno ko je predsjednik, vratice se taj trun povjerenja, dovoljan.
Svi su se fokusirali na tog nesretnika,tu podkapacitiranu njemacku kukavelj. Iza njega stoji njegov kancelar i premijerka. Da nema njihovu podrsku ne bi mogli Juratovic,Zovko i Plenkovic nista tu napravit. Onaj tko vlada americkim kongresom a zna se koji su ti,instruira americkog isto tako podkapacitiranog i potpuno nediplomatskog ambasadora da pronadje lokalnu halasu koja ce pristati na njihove mracne planove.
Ne zna ni Schmidt je li dosao ili posao,izgubljen u vremenu i prostoru,neka namece malo po Republici Sumskoj,Mostaru,Sirokom Brijegu i ostalim gradovima
Doći će svi na red.
Šit treba da ukine entitete uz pomoć stranaca formirati 3 kantona jednog predsjednika i dva podpredsjednika da se rotiraju svake godine a ne ovako ko čerga kad nagrnu sve trojica sa svojim pratnjama. Treći tzv hrvatski kanton napraviti na dijelu tzv federacije i dijelu tzv rs-a.
Vala si i ti šprdnja teška.Ublehaš što bi se reklo.
Nek poništi ono što je zabrljao!!!