Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna ispravka za gospodina u Bosni na žalost ne žive građani znaci Srbi Hrvati i Bosnjaci... Tako da nas građane ne uzima u usta dok nam se ne dodjeli ustavna kategorija....
Ja stvarno ne znam kakve veze ima SDA stranka sa mojim komentarom ako nemas sta pametno napisat sjasi magarcino ....
Sva dvoličnost jučer je izašla na vidjelo. SDA predložila da to što govore ( Da Parlamentarna većina pravi Vladu i da je dovoljno Dva potpredsjednika )napišu i u Ustav i oni idu u opiziciju. ONI ODBILI , A ZNA SE I ZAŠTO! MASKE SU PALE!
Zakomplikovao svojom odlukom sve...sad fino ponisti tu svoju odluku iz noci izbora i da se krene naprijed. Moze se priznati da si pogrijesio. Ah da, ne odgovara HDZ-u!!!!!
Koliko kostas?
🤣hail schmidt
Ovo jenposljednji poziv inače ću nametnuti! Pa osmorka se neće dogovarati nego će čekati Smita logično !
Yebemo ti mater
ovi sda-ovci hoce gradjansku drzavu a osporavaju formiranje vlade gradjana BiH dosta je bilo 30 godinja njihovog lopovluka ko to ne vidi sve ove godine da samo im je bitno kriminal i njihov dzep tako da su otherali narod i omladinu iz drzave ko to ne vidi taj ne voidi dalje od nosa. Dosta je bilo 30 godina lopovlika sad odmarajte najbolje bi bilo iza resetaka
Neka uzme stvar u svoje ruke,kad glupi narod ne reaguje.Nama gore ne može biti.30 godina nema pomaka.Ovakve BiH da Bogda je ne bilo.Pogledajte narod Francuske kako se bori,civilzovani narod.Gdje 50x bolje žive od nas.I ne zaslužujemo bolju državu kad se ne borimo za to da nam bude bolje.Još plate i penzije treba smanjiti.
SS patrola. Znamo mi kako.
Niko nema pravobda blokira uspostavu vlastu i izbornu volju gradjana....
"Politike zastrašivanja i etnopodjele neće pomoći da FBiH krene naprijed." Ti si, liče, etnopodjelu još učvrstio i sad ovdje valjaš gluposti o borbi između dva politička bloka za vlast. Sram te bilo. Ostat ćeš upamćen šmidte. Ostat će tvoja djela kao svjedočanstvo. Umjesto da istakneš i pomogneš građanima, koje voliš spominjati, ti odlukama želiš da osiguraš egzistenciju za hdz, bez obzira koliki im je glasački kapacitet.
Gestapo
"Istakao je da FBiH mora funkcionirati za dobrobit cijele države." Isto je to morao rec i za RS, u paketu s ovom recenicom. Nije Federacija BiH drzava BiH!
Samo prijevremeni izbori dolaze u obzir. Pa da se ovaj put prebrojimo kako treba...
De reaguj u RS malo, ako smijes naravno!
"1) Predsjednik Fed, uz suglasnost oba potp. imenuje Vladu nakon konsultacija sa premijerom ili sa kandidatom za tu funkciju. Vlada je izabrana, nakon što je njeno imenovanje potvrdio većinom glasova Zast. dom. "Dakle, ovo je određeno tako da liči na predsjednički model imenovanja vlade, jer predstavnički dom samo potvrđuje, ne predlaže ni ministre ni premijera, sve to radi pred uz saglasnost potpr. da je obratno situacija bi bila drukčija
5. april 2023. Fadil Novalic prvostepeno osudjen na 4 godine zatvora 6. april 2023. Fadil Novalic potpisao Memorandum o razumijevanju o rekonstrukciji dijela zgrade u kojoj je smješten Kazneno-popravni zavod Sarajevo. Fadil je legenda i treba vjecno da bude premijer, malo je takvih!!!