Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bilo tko iz Federacije uradi 10% što Dodik radi uveli bi svakom stanovniku sankcije od EU do Amerike pa niko nije glup jarane mi jednom izginuli zbog tih fora al necemo vise
Ovim majmunima što prizivaju rat se nayebem mamare
mirno spavajte bit će sankcije
Schmidt u 14:00: 'Oduzećemo mu vozačku dozvolu. '
Reakcija Christiana Schmidta: Čuj Milorad, ak to još jednom uradiš mi se budemo izgalamili na tebe. Bum te povukel za vestu! 😅🤣
SAMO RAT
Samo suspenduj deyton da im jebemo mamu
Ovaj opet priča. Imaš li ti šta konkretno? I do sada si samo pričao a visokog predstavnika glumio samo Bošnjacima.
Bez 300mil za kredit neće Dodik pristati
Mi smo se rodili spremni sta god uradis ili ne uradis
Zbog čega niko neće obaviti posao za određenu sumu novca,pa kako to Rusi rade,oni poginu u čudnim okolnostima kada za manje stvari majstorišu oko države i Putka.
Da je mislio sta uraditi vec bi uradio. Naravno da nece nista uraditi
Da je mislio sta uraditi vec bi uradio. Naravno da nece nista uraditi
Zar neko gleda to smece od televizije? Klix postao adzifejkov glasnogovornik.
Marš, znači, u Njemačku. Bolje bi nam bilo da nije ni kao turista došao.
Znamo odveć viđeni scenarij - taman kad Šmit htjedne uvesti sankcije - kad eto zove ga Marfi: "Čuj Šmite zvao me Escobar, pokušajmo još jednom dati šansu realaksaciji odnosa. Nego, mi idemo uskoro u BL dati mu nešto državne imovine, možda će se smekšati. I tako će se ponoviti 2013. kad je umjesto već dogovorenih sankcija Ketrin Ešton otišla u BL i poklonila mu Tegeltiju na čelu VSTV. A 2022. Marfi mu je umjesto sankcija poklonio Kajganića. Bojim se više Marfija nego Šmita!
Koju li to nama vi utakmicu spremate