Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijeli ti po svojoj drzavi sta god zelis.
Opet netačno - ovdje se ne radi o podjeli BiH. Ovdje se radi o kontroli muslimanske demografske većine krišćanskom ekstremističkom manjinom.
Broje se i oni koje ste pobili. Zato je osnovni cilj Dejtona osigurati povratak i pozatvarati vas koji se pobili ljude.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Apsurd apsurda je postavljati pitanje , čija je Državna imovina!? Pa pitanje krije odgovor...čista logika.
Ovdje se radi o neokrižarskoj politici koja rješava ono što OHR i “prijateljske ambasade” nazivaju “Bošnjački oportunizam” što u prevodu znači “Bošnjaci, previše vas je preživilo genocid, etnička čišćenja i dvojnu agresiju i taj problem moramo nekako riješiti.”
...molim da se banuje skot sa nickom nezavisna genocidna tvorevina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mali nacista najavljuje "riješenje" imovine po principu, imovina je državna ali pripada r.s. narednih 1000 god.
Vrlo jednostavno, kako je imovinu rijesila Hrvatska i Srbija kao sukcesori tako treba i BiH
Gle, hajmo realno sagledati stvari. Jesmo li htjeli od*ebat Jugoslaviju? Jesmo. Zemlja je imala potencijal, ali eto, bila je štura prema Islamu. Alija nas je ubijedio da tako ne valja i da to treba da nas boli. I mi ga poslušali i počelo da nas boli. Sad imamo Islam, nemamo potencijal, jbg. I sad nas i to boli... malo smo glupi, jbg. Nado'ćemo... jednog dana. Sabura, jel
I zato si tamo brzo završio karijeru.
Koga libo racqu sta si radio,svabo, Haj Mrs iz zemlje, pa da se mi dogovorimo sa bosnjama..Mada oni su te I doveli, tako da nista od toga, picqice
Moje mišljenje je da se treba Obavijestiti biro za strance, podhitno uskratiti radnu i boravišnu dozvolu za BiH te ga deportovati u zemlju iz koje je došao.
Hoćeš dijeliti i traktore
Mozes radit sta hoces kad si u bosnjaka napokon nasao i doveo na vlast one koji ce prodat sve za 3 fotelje. One koji pristaju na sve samo da im date vlast. Nametnuli ste ih u ime bosnjaka i sad vam je put otvoren da drzavu podijelite. A glupi bosnjo ne konta nista. Kad skonta sve ce biti zavrseno. Pogazili ste ustav da izdajnike iz trojke dovedete na vlast. E sad naplacujete tu vlast, a oni moraju pristajat. Sad im ni kukic nesmeta i nije kriminalac.
On, vp Shmidt SF je u Njemačkoj, pogotovo istočnoj radio na trovanju poljoprivrednog zemljišta kancerogenim hebicidima, ovdje radi po nalogu amerikanaca na komadanju BiH koju ovi kao Escobar i Blinken tj Biden onako zdušno podržavaju i čuvaju (za Srpski Svet) pa eto građani nemojte protestvovati i tražiti njegovu smjenu, a svako onaj ko ima neko zemljište i imovinu na prostoru manjeg entiteta znači može halalit, Bravo Schmidt i ostali, bravo.
Odj... u skokovima! Moju zemlju nećeš dijeliti!
Da si valjo ostavili bi te. Oktroisao si nam ustav i premijera postavio koji nije prosao na izborima. Mrs
Smiju li se iz trojke oglasit o ovome, o najavi da ce polj.zemljiste a to onda znaci i sume i vode i sve sto prestavlja suverenitet drzave dati dodiku a onda i covicu preko kantona. Smiju li rec da ne podrzavaju ili su vec pristali kao i na suspenziju ustava i izmjene i.z. skupa je vlast mora se platit dug zvani fotelje. I onda kazu nismo mi izdajice. Ero jok niste
svi su protiv ovog ali niko nece na proteste.
Ovdje je više priče bilo o izbornom zakonu nego o imovini,znači ako ne bude dogovora opet će biti kmečanja!Jednostavnije kmečanje nije ni prestajalo!
Patriote BiH u vlasti širom BiH,ne dopustite više ni jedan ustupak neprijateljima naše nam jedne jedine BiH,po cijenu da gladujemo kao što smo gladovali 4 god.agresije na BiH.Dosta više.Smrt fašistima, sloboda patriotima.