Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojjj mile sta ti receeeee
Hotel Bosna, Banja Luka, bujrum dodji i kafu popij ...
Zamisli cirkusa da šmita uhapse hahaa
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koji cirkus. Covjek proglasio nezavisnost. Izveo vojsku na granicu, postavio snajperiste. Najavio ekonomsku blokadu Federacije, i sada ce kao najveci problem biti to moze li Smidtonja do Luke na kafu. Koje bacanje prasine u oci. Eno, Sarazzin mu ide na noge. Ako ne uzmemo stvari u svoje ruke, niko za nas to nece uraditi.
Dodik ili Schmidt, netko je suvišan u ovoj igri.. Neka obojica odigraju ruski rulet i koji god pobjedi mi ćemo opet izgubiti
Ovim dodik sam sebi raku kopa. Ne moze jedan predsjednik entiteat biti jaci od Becke konvencije i diplomatskog imuniteta koji uziva osoba sa tim privilegijama. Bilo kakvo hapsenje bi bilo krivicno djelo
Ne zna se tko je smjesniji sa pretnjama, Dodik, ili Nesic, ili pak ne znaju osnovne zakone i Becku diplomatsku konvenciju. Prije svega Shmidt je registrovan u MVP i kao takav posjeduje Diplomatsku Karticu izdanu od strane Ministarstva vanjskih Poslova koja mu garantuje uzivanje diplomatskog imuniteta na prostoru BiH, a i da nema, kao gradjanin EU nema ogranicenja za ulazak i boravak u BiH.
Jeste li zabrinuti....
Godina je 2123 ..Dodikov pra-praunuk obecava srpskom narodu u manjem entitetu otcijepljenje i pripojenje matici Srbiji tj.obecava "srpski svet" ...hmm i onda to ovi popouse hahahahaha..
popuse
Medjunarodna zajednica je svojom pasivnošću i napravila ovo političko čudovište. Možda i Dodik jedva čeka političku smjenu ds uživa u vili na Dedinju ili za svaki slučaj u vili u St. Petersburgu sa stotinama miliona eura na stranim kontima a vi i dalje bacajte kamena sa ramena na Manjači.
Mile vs Schmidt , kvota 1.2 na Mileta
Kad se ubjedim da ovaj Mile zna šta radi, ne mogu a da ne pomislim na to da je on ipak samo jedan ponavljač razreda iz srednje škole. On zbog svog ličnog interesa, kako bi sačuvao svoje bogatstvo, cijeli jedan narod vuče u zaista potpuno nerezonskom smjeru.
Narod ga voli bolan sta bulaznis...da je zbog bogatstva mogo je davon preselit u beograd ili moskvu al covjek voli svoj narod...
Šta Baju briga za bečke konvencije, njegov nivo su šatori i vašari. On na te tvoje izjave prdne i postigne. Ali slažem se da je najava tvog hapšenja, pa i ako je od Mileta Baje glupost do neba. Jer u tom slučaju bi nastupila talačka kriza i NATO bi zbog Šmita sigurno reagovao.
🍿
Her Schmit je zabrinut kao i međunarodna zajednica...
Zamisli da mu je Bake zaprijetio da će ga uhapsiti,za dva sata uhapsili bi i njega i Sebiju
Dodik je bacio kost, i ne mora više prstom maći. Naći će se neka budala da iskoči iz rulje na Šmita.
Ma nisu srbi budale pa na smita da idu...
Zaustavi okupljanja na administrativnoj liniji.
Jadan si i ti, umjest8 da ga smijenis, ti se s njim prepucavas..