Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro, šta čekaš počni da radiš posao za koji si masno plaćen
PA SKIDAJ VEPRA SA FUNKCIJE
Schmidt je pijun zapada.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pošaljite im 20.000 vojnika. Smiriće se trenutno.
ali da ih rs placa
Iskoristimo priliku da ukinemo entitete bolja nam se nikad neće pružiti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj Šmit puši
Na posooo odmahhh sta cekas 😁
Merkelin covjek.Sta drugo ocekivati nego 16 godina Merkelinu politiku koja je bila- na domacim je da se dogovore- a za to vrijeme izvlace najmladze i najskolovanije stanovnistvo BiH za vlastiti razvoj.
Meni se ne gine, niti ubija, ali ocito je da ako zelimo mir i buducnost, moramo se poceti pripremati za eventualnost rata.
Eno dodo se samo jos vise cese po m.dima i jos ti vise z.prdjuje
Incko je barem bio zabrinut.
I ti si došao ovdje izgleda da serendaš, radi nešto ili idi, sami ćemo se izboriti sa separatistima kao i do sada... Mrš
😂😂😂
Halooo nema sta covjek da radi, ljudi nece sa nama ,napravili korake. Nece mir , nece suzovot, nece prosperitet bitno im je da su mala srbija. sta mi ko glupe bosnje ne shvatamo ? Vidimo se za 6 mj
Samo se ti zezaj sa Miloradom pa kada ti on Njemačkoj uvede sankcije. Možda u paketu i vama i Amerima. Bolje ti je da šutiš i budeš zabrinut kao mudri Inzko.
Radi schweine,.a ne samo bla,.bla,..bla
A šta on može da uradi? Jedino da lobira u Njemačkoj. Da je npr. Visoki predstavnik, mogao bi da koristi bonska ovlaštenja. Ali nije.
Postici dogovor s hrvatima i pokrenut Oluju v2
JA...I...SAMO LAPRDAS
Kolike su vam plate pa trpite tolika omalovazavanja? Sve sto treba je da odobrite Oluju na RS.
Jos jedan Kolumbo u nizu...amerika iza coska!!😅