Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao ga je reis izmlatiti kada je došao i to na Bajram mu dvije tri pljuske lupiti.Došao da od Bošnjaka napravi Paleatince i strpa ih u geto , a ovamo Bajram čestita.
Trebao je dzubre sa praga vratiti…
Reis da je bio odvazan nije ga trebao primiti. Trebao ga je ostaviti da ceka jedno sat vremena a onda mu saoostiti da Reis nije u stanju da ga primi jer su mu se upalili hemroidi.
Kako bi bilo ekstra za drzavu Bosnu i Hercegovinu da su relaksirani odnosi Bosnjaka i Hrvata,moramo biti svjesni činjenice da su Hrvati glasali ZA suvereni i nezavisnu BIH,i da im ne trebamo nesto uskraćivati,ako zele nekog u prujesjednistvu iz Sirok pa neka ga izaberu i sl al opstanak BIH je jaci uz i sa hrvatima
sto bi rek Fatmir, ovaj svabo Smit nas uporno trpa u vjersku grupu, a ne narod. Halo, ili posalji kakvog kardinala kod reisa, ili idi nekom premijeru ili ministeru pa mu cestiraj Bajram.
Kupiće ga švabo, na jeftino.
Hem naivni, hem na pogrešnoj strani u širem kontekstu stvari, baš tuga. Jel iko svjestan da je NATO cionistička vojska i da se od njih nemamo čemu nadati, osim propasti koju su donijeli muslimanima širom svijeta? Imate li mozga Bošnjaci? S kojim hrišćanima nas Kur'an poziva da prijateljujemo? S onim koji su sačuvali monaštvo naravno, a ne onima koji prodaju manastire za Mc'Donalds! Usput, u Rusiji sve veći broj manastira. Prestani vjerovati dedžalovim slugama Bošnjo!
Za sve botine koji Bosnjake svrstavaju u jednu stranku SDA, treba im objasniti da jedan narod nije jedna stranka!
Haj mrs komunjaro
Kazao je njemu rejs sto treba da cuje
Reise , daj mu cenera , 😁
Međusobno uvažavanje zasnovano na istrebljenju islama na ovim prostorima
Koliko će to koštati Bošnjake
Bosnjaci nisu SDA
Čuvaj se nevjernika i kad poklone donose
Jel bilo baklave
Bez komentara!