Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisujem pismo! Za sve ostalo tu je Armije Republike Bosne i Hercegovine! ☝🏻⚜️
nepismena konobarica ovo ne može razumjeti i da hoće, ona sluša samo onog primitivis idiotisa iz laktaša, grš se mora ukinuti odmah
Nije mi jasno kako NATO Velika Britanija i SAD trpe ove budale u Republici Šumskoj!? Svima je jasno da Ruske obavjestajne službe stoje iza svih nacionalističkih tenzija u BiH. NATO treba da reagira i pokaze Rusima i njihovoj braći ono sto treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije se morao zamarati mogao je zadati Becirevicu da on napise.
A, mogao je se skloniti u stranu na 24h i dati odrijesene ruke patriotama.
nepismena konobarica ovo ne može razumjeti i da hoće, ona sluša samo onog primitivis idiotisa iz laktaša, grš se mora ukinuti odmah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dali Evropa I USA stvarno imaju m..da da na ovo stave tačku za sva vremena. Pa sta jos treba da urade kako bih intervenisali I zaustavili divlju hordu
Gdje su patriote dok im državu vode nedićevci. Trojka ko tri prsta.
Da li ima iti jedan pravnik da uputi tuzbu zbog ovih bilborda obzirom da je grb na njima neustavan?
Ovako su Srbi oko Sarajeva prije rata pravili generalne probe da bi u ratu bas na taj nacin zatvorili grad. Ovo JE bila generalna proba i treba biti spreman!!!!
Samo tada je u Sarajevu bilo 100000 komunista i srba a danas nije tako, takodje srbi su locirali jna artiljeriju mnogo prije opsade... Svejsbi su oni da bi bez mjesanja Srbije, preko drine plivali u roku od 24h. Cijela istocna Bosna je prazna, a Tuzla puna brace i sinova poklanih u Srebrenici.
Do kada će mo trpiti kršenje dejtona Vrijeme je vratiti se na RBiH
Ma daj, sad si ih stvarno prepao!! Ma samonjos jednom …..
Pa javno promovisu svoj fasizam i svoje teroristicke planove.
Trebalo mu 20 dana da joj kaze da radi svoj posao.
Lik se dopisuje.....
Trebali ste ipak staviti u naslov izjavu Šmita : ""Ovo je kao cirkuska predstava s majmunima "
Otkad ja ovde tvrdim da su majmuni u pitanju.Drago mi je da se i prvi čovjek OHR-a slaže sa mnom :D
signed, sealed, delivered... I'm yours!
Pozivam sve ove patriote koji pozivaju na rat i ljubazno ih molim da mi na vrijeme jave kad misle ici u taj patriotski rat da pokusaju istrijebiti jedan narod s kojim se ne slazu i ispraviti istoriju da mogu razguliti odavde jer se meni za nove tajkune ne gine. Ja cu glumiti patriotu izvana i vikati 'naprijed momci, samo tako.
Postoji i Republika Bosna i Hercegovina samo da se zna
Nesmijem da ti dodjem ali evo ti 2-3 reda!
Uvod u smjenu Cijanovića.