Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si svojim mlakim nastupom kriv za ovo.
Slazem se u potpunosti
ckapi
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Mora da mu je Vukan rek'o: 'Na poso!'
Bit ce da jeste 🤣
samo šalju neke bezvezne apele,ništa konkretno da urade,a dodik ih ne jebe ni 1%....tako ste apelovali i 92 i čekali kad će zapucati---sada evo pravite isti scenario,samo što mislim da će se to sada kad zapuca---brzo razbuktati i raširiti....a vi samo apelujte
Ma boli njega on ovo priča i smije se sa strane, pa bi li ti popravljao situaciju negdje u Zanzibaru i primao 35 hiljada eura mjesečno. Gledao bi da razvlacis što duze.
Mrš, ti si ovdje došao da razbiješ BiH i da daješ vlast Čoviću. Fašisto obični! Blebećeš u prazno, jedini spas je USA.
Mislim da, i ako su sta planirali, poslije ove poruke sigurno staju
AU A čime im on to prijeti? Palacanjem jezikom u prazno?
Jesil ozbiljan :D
POKAZAO ZABRINUTOST NJEMAČKI TURISTA ???
Tačno ova politika nema poštena čovjeka Sve lopina do lopine
Ovaj se ne brine ,on se samo sad sikira hahahh
Haba te dodik ko konja a ti samo izražavaš zabrinutost ako nećeš ili ne znaš da radiš pokupi svoje prnje i nazad u Njemačku odakle si došao.
Ma popusis ti nama Schmidt-u! Ti si jedan obicni jazavac!
Valentine vracaj se!! Barem si bio zabrinut a ovoga boli tuki prima 25000€ mjesecno!! Nadam se da ce se probuditi iz zimskog sna i pokazati cime raspolaze, mada sam nesto pesimista.. nece on ni mrdnuti, podsjeca me na bivseg francuskog predajednika Holanda, sav pogubljen na faci vidis da je izbezumljen i da pojma nema dal je posao ili dosao kao ni o siguaciji u ovoj nasoj ludoj nazovi drzavi... nek nam je Bog na pomoci..
JOŠ JEDAN SERATOR!!! ALI HVALA BOGU TU JE AMERIKA!!! ONA ĆE DA IZKITA DODIKA I OVOGA USRU!!!!
Svi graknuli na Dodika, a je li se itko zapitao i postavio sebi pitanje, zašto Dodik ovo radi i trezveno analizirao uzroke ovakvog ponašanja, mada ne odobravam ovakvo Dodikovo ponašanje!
A moj Kristijane, dok se ti okreneš, ovi balvani će i vojsku da naprave, pa ti poslije sviraj sebastijanu.
Kad će ovi skontat da pozivanje, zabrinutost i sl su nikakva reakcija. Ko da prdnu, izlapi sad pa sad
drazi mi je bio onaj zabrinuti