Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa prestani lajati vise,imas bonske ovlasti zabrani im bavljenje politikom,ah da izvini ti si ovdje samo da bi bošnjake tukao po prstima a oni koji su izvrsili agresiju na ovu zemlju i unistavaju je dan danas po tebi mogu raditi sta hoce…Pocni raditi ili razguli tamo odakle si dosao!!!!
Čuj ne bi trebali?! Ne mogu obavljati nikakve funkcije ratni zločinci, a ne ne bi trebali...
Jaaah,što bi Bosnjo da mu neko državu napravi a da on prstima ne makne. Prvo osudi Aliju Izetbegovića za veleizdaju uradi neistina aneksu 7 vrati se svojoj kući pa će biti i država.Lajati na visokog da tebi nešto uradi kako bi se ti osjećao bolje može al u k.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj ne bi trebali. Ne bi trebali ni oni koji ih opravdavaju i velicaju, ali su ipak svi tu. Umjesto "ne bi trebali" mora biti "ne mogu" jer nisu mogli ni u Njemackoj, jer ne bi mogli ni u jednoj EU (izuzev Hrvatske i Madjarske) drzavi. Koga ovaj vise zamajava.
Znaci haski osudjenici NJET a osobe sa crne liste su DAVAJ DAVAJ dobrodosle 🤪🤪🤪🤪🤪
Smije li ovaj igdje iz Sarajeva izaci ?
A lendokan...
ne ne bi trebali nego NE BI SMJELI:::i to mozes nametnuti taj zakon jer ce ovi nece nikad usvojiti
Idi u Banjaluku pa to reci
Kome ovaj soli pamet ? On je do prije dva dana bio visoki predstavnik Bošnjacima a od tada više ni jednom Bošnjaku ni formalno ni suštinski nije visoki predstavnik. Idi kući prevarantu.
Pa isključi ih iz javnog života, imaš ovlasti. Tačka.
Treba zahtijevati da se hitno smijeni ovaj nazi punoglavac
Dodo na Bakračuši zatvara put iz i prema Mostaru a iz Nevesinja u Mostar salazi po grada što u škole i fakulte što doktorima u bolnice a što na posao da prehrani obitelj Bolan Dodo ovdje živi tri vjere jednog naroda Ja sam hrvat i moja je Banja luka ko i Sarajvo i niko ih neče natovarit na leđa pa odnjet Zapanti jednom za svagda Srpsku Krajinu i balvan revoluciju a poslije trajtore samo ti biko neče osigurat koridore za zbijeg
De ba ,,hrvat ,,smiri se...oklen si ti ono iz sarajeva haha
Vas kredibilitet je otisao u nepovrat, nemate pravo da kometarisete nista. Cuj ne bi trebali obavljati funkcije, pa to i ptice na grani znaju. Ne da ne bi trebali, nego bi trebali biti u zatvoru dozivotno za zlocine. Samo ste ih vi nagradili za sve sto su ucinili
Još čemo ih birati u izvršnu vlast jer oni u očima svoga naroda nisu zločinci več heroji a svojim djelovanjem napuniše hareme i grobišta najboljim sinovima svoga narod p dokle majku mu ....
mlakonja nas nesmije iz dvorista ohr-a maknut....
I ti se ne bi trebao bojati Dodika pa ga se bojis
Kad je OHR I Visoki predstavnik u pitanju Dodik je u pravu, treba otjerati švapskog ghovnara jer gore od ovoga ne može. Šmitonja samo gura Čovketov aparthejd i aspiracije.
Ja sam za dodika ko i svi bosnjaci..
Koji diletant, jesu li Rusi pogurali da Šmit bude izabran.