Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacizam je zlo! Budi normalan, ne budi kao Šmit!
Da mu hyebem mater javno njemu i osmorci koja mu se prodala.
U institucijama smo zatekli Aljošu na 3 funkcije, brata u Tužilaštvu, ženu u Parlamentu FBiH, majku u MUP-u, rođaka Zvizdića na čelu Parlamenta BiH, cijelu redakciju portala kojeg je osnovao, kao i mnogobrojnu rodbinu. Sve njih smo zatekli i u oko 10.000 kvadrata nekretnina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
smite napusi se ite
Brutalno se sinoć vodeći njemački satiričar Jan Böhmermann obračunao s Christianom Schmidtom i njegovim mandatom u BiH. Ali, sestre i braćo, ne može čovjeka da ne uhvati tuga kada vidi do čega smo dogurali državu. Da nam karikature od međunarodnih političara kroje sudbinu. Stid!
Jedina zajednička agenda Trojke i SNSD-a, pored napada na SDA, su napadi na Islamsku zajednicu i reisu-l-ulemu. Nakon napada koji su dolazili iz NiP-a, SDP-a i Naše stranke, aktivno su se u kampanju uključili Dodik i njegov krug saradnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što znači da svi podržavaju Dodika, Čovića i Šmita.Cjeli krstaški svijet
Herr Schmidt geh nach Hause wir brauchen dich nicht
Od ovog Njemackog Fasiste samo su gori Domaci izdajnici iz Trojke Sestorke Osmorke
Ovaj smit je nas zajebo prvi dan poslije izbora...tad su trebali svi gradovi ustat...a j.... sad ovo prosla baba sa kolacima
Shvatite da ne mozete biti uz smita i osmorku nema logike
Sve dok ovakvi članci budu imali na stotine komentara, a ulice prazne nemamo pravo da se žalimo. Neko bi morao reagovati i zapitati se je li sve u redu da nas izađe 20.000-30.000 na proteste protiv ovog štovatelja UZP-a i zagovaratelja nacističke ideje.
Poselamio te Jan Bohmermann iz Royal magazina sa ZDFa🤣
Kompletno promasena osoba na mjestu visokog predstavnika, ovaj stovalac naciste Möldersa treba da ide! Slaze sa Dodikom i Covicem jer simpatisu sva trojica fasizam i rasizam! Daj hocel iko organizovat proteste ispred OHR-a protiv ovog otvorenog fasiste vise...
negativnom utjecaju Rusije? ili hrvatske.
PA NARAVNO !!! ZDF ga je u svojoj emisiji toliko isptozivao kao da je drzavni neprijatelj njemacke a ne BiH......poklopio usima......samo glupi BOSNJO nikalo da prigleda, ceka bosnjo sadaku i tendere
Očigledno je da je komotno da ostane i Minkenu. Ne znam koji će nam u Bosni?
Najvažniji Njemački mediji su počeli da pišu o Šmitu. Omča se polako steže.
O kakvom 'negativnom uticaju susjednih zemalja na našu zemlju' ovi pričaju?! Unitaristički pokušaji pretvaranja BiH u jednonacionalnu državu Bošnjaka je najgori negativni utjecaj na opstanak BiH.
Ko ga je*e da izvinete.
Poslije Šmita dolazi Šmit. U BiH su sve Palmer i Satler ili njihovi nasljednici a ne Šmit. Bakir se samo zagebo kad je Palmer bio zadnji put u BiH na pregovorima, da nije razumio da mu je to zadnja šansa. Palmer prekida razgovor i poziva druge bošnjačke stranke na dogovor. Onda dolazi osmica. I za SDA nema više viza, pogotovo kad su SAD morale gledati kako se SDAovci susreću sa ruskim saveznicima.
Bosnoljub100 Možda neznate dobro bosanski, iz migracije je to teže razumjeti šta su ruski saveznici a šta rusi sami. A kod SAD vrijedi za prijatelje mojih neprijatelja nema više viza. Tako da je SDA odgebo. Ali imali su šansu