Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Šmit prešao crvenu liniju, očigledno se stavio na stranu onih koji ruše BIH, treba tražiti njegovu zamjenu.
Dokle ce te nas zamarati sa ovim.Covjek je ovdje po zadatku.Zna se da nije neutralan. da je pristradan .da Radi za interes Zagreba .da mu odgovara Politika Beigrada .da je precutno odobrava.Da sve sto radi radi iskljucivo protiv Bosnjaka i BiH.koja ne moze da Bude normalna drzava. on je takonu predstavlja u medjunarodnim krugovima.
Nema mu bezobrazluka kraja. Zašto Švabe stavljaju slike prvog kanclera poslje Hitlerove Njemačke Konrada Adenauer svagdje i nazivaju ulice po njemu? Poređenje Alije Izetbegovića i osuđenog zloćinca Ratka Mladića je jednako poređenju Konrada Adenauera i Adolfa Hitlera.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Sluga UZP-a
Igrač Zagreba i Beograda koji radi na uništavanju države.
Ništa ovo ne bi bilo bez trojanera
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Botovi trojka ne suti
Moj pas je elokventniji...
Upravu je Schmidt, zašto živite u prošlosti, ne treba ni jednog od njih kačat, nisu nam ništa dobro donijeli.
Da sada nešto ne erem ovdje..ali čini mi se da je on nešto ovdje htio reci upravo da ovi u RS-u stavljaju slike i porede..i da on kaže čemu to..jer u RS-u su obradili na negativan način ..ne znam samo lupam ..
Kako vrijeme prolazi sve vise otkrivaju svoja lica, nikada zaoad nama nije bio prijatelj sada shvatam kada Dodik kaze da nam je bolje dogovarati se bez stranaca oni su sve zakuhali 90 tih
Ovdje se Schmidt pogrešno izrazio . Nitko normalan ne stavlja u istu ravan ovu dvojicu . Vjerovatno je u pitanju što se pravi kult ličnosti što je na zapadu nepojmljivo .
Gluposti pričaš. Pitaj za recimo Čerčila u Engleskoj i vidi ima li kulta tamo. Ili De Gol u Francuskoj.
Zar ne vidite da on treba da ide? Šteta koju već sada pravi je nemjerljiva.
Protjerat momentalno
Aaaaaaa, veliki kiks
Pa logicno samo kod senada moze izgovoriti ovako nesto i da ga on neupozori na to, senad je odavno pokazao na cijoj je strani
A Milošević je osuđen, samo u nečijim glavamA
Schmit ko ti je ono najdraži u familiji ?
Zašto je skandalozna izjava?Ne razumem.Ne trebaju nicije slike biti na zidu.Stavite slike Ive Andrića, Nikole Tesle.Oni su nas bar naucili necemu.Ovi nicemu pametnom.
Muslimanima je zabranjeno postavljati slike sa ljudskim likovima. Umjesto toga treba postaviti grb RBiH, tj. zlatne ljiljane.
Ja stvarni ne znam u kakvoj paralelnoj stvarnosti Bosnjaci postoje. Kada ce dragim Bosnjackim sugradjanima biti jasno da vizija BiH kakvu oni hoce ne moze postojati. Da je to moglo postojati postigli bi to u ratu. Alia je stavio potpis na ovo sve. Sta je sad ne valja?
Njegovo misljenje je misljenje 85% Europe , al gori mi je ovaj sto je presutio na sve receno.