Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne znam sto se vise maltretiras sa BH politicarima. Pitaj narod, sprovedi referendum na teritoriji citave BiH, tako je najpostenije...
@bolimepatka FBiH nema mogućnost referenduma baš iz razloga preglasavanja malobrojnijih. U prevodu tražiš da krši ustav jeli tako. Održat će mo i mi u Hercegovini referendum pa da vidimo kako će proć :)
@gooUser1655984501 već je mjenjan samo u FBiH pa se nije ratovalo ni pucalo nego se poštivala odluka i pravno se išlo protiv nje. Trenutno je disbalans i Bošnjaci se trebaju potkupit u svojih 33% državne i 50% federalne političke moći i to je to. Kad dođe vrjeme Hrvati će rješavati svoje Čoviće i sve koji rade na štetu građana. Do tada imaš onaj "inat izborni rezultat".
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pitanje je imaš li ti mogučnost da hapsiš?Ako imaš pohapsi lopove HDZ SNSD i SDA i vjeruj riješio si problem u BiH
Kad si za narod,sto nisi nametno skeniranje glasackih listica,da se nemogu popunjavati viska listici koje je CIK odstampo sa viska para sto si im ti nametno.Sto jacas nacionalizam kroz izborni zakon.Po meni prica suprotna djelima.
Ako ti je stalo do ove drzave, mani se zakona za pocetak. Postavi supervizore u pravosudje i vrlo brzo ce ovi sa kojima pregovaras biti na dugogodisnjim robijama.
Potrebna nam je normalna drzava kao i sve ostale u Evropi seronja jedan.
da znate iz koje je selundre rodom ovaj Schmidt....a doso nama da pamet soli i određuje antidemokratske promjene.
Na sljedečem SFF premjera film zasnovanog na istinitom događaju:" Christian u službi srbijanske politike i lažni, izrežirani sukob sa Miloradom Dodikom na kojeg su Bošnjaci nasjeli"
Nece biti priznavanja rezultata ratnih zlocina i genocida. Ko misli drugacije u strasnoj je zabludi! Nece se izbornim zakonom omoguciti zadrzavanje faktickig stanja. Drustvo mora ici u demokratizaciju. To je jedino rjesenje za mir na ovim prostorima
Pa problem je u tome da se zbog tih par bogatih jevrejskih porodica i mizerne grupe ostalih mijenja konstitutivnost ali u korist Bosnjaka a na stetu Srba i Hrvata. Kako ste nakon rata procistili politicku scenu kod Hrvata i Srba vrijeme je napokon da to uradite i Bosnjaka k da se stavi tacka na ratne ciljeve koji se zele postici u miru. Bosna je u krizi zbog bosnjacke hegemonije.
Zamisli kad Amerikanci imali dejton. Konstitutivni narodi da budu bjelci i onda imas ostale. Ili njemacka, ako nisi etnicki njemac onda si ostali. fuj fuj fuj fuj
Goni smece iz politike. Sta cekas vise???
Dayton Ultra Pro Max
Covjek je u pravu u svemu sto govori,blokade proizvode izabrani politicari.Rješenje problema je da se da mogućnost da se obnaša politička dužnost na platformi gradjanina a ne predstavnika naroda jer kao sto je istorij pokazala predstavnici naroda neizbježno izazivaju sukone jer želr dominaciju
Tako jeeee... Ostali su svi oni koji nisu SDA HDZ i Dodik... Jeste li vidjeli kako RS pravi autoput od Doboja do Brčkog? Ne direktno da je kraći put nego se pravi samo unutar granica RSa. Šta misli Sarajevo šta se tu događa? Oni nemisle ništa nego se spremaju za trijalu sa Srbijom i Turskom
Kad bosnjaci skontaju da ovo nije samo njihova drzava, tek onda mozemo naprijed. Ovo sa konstantnim upiranjem prsta u hrvate i srbe je preslo svaku mjeru. Cast izuzetcima.
Dobro jutro Kolumbo,to si tek sad otkrio?Puno vode ce proci Miljackom dok ti skontas kako u Bosni stoje stvari...