Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovdje batina i uspjeva sve ostalo ostalo je uzalud
zna se koje je policija ucestvovala u genocidu NIJE TITOVA MILICIJA napravila pokolj vec milicija genocidnog entiteta genicidno tursko kopile i hamalu
ma trpaj i bosnjake, hrvate i sbe u zatvor samo nam dovedi normalne
Onaj ko se pouzda u sebe, nikad ne bude izdan.
uhapsit ce te Ramo 😄😄
Budimo realni problem je u Srbima i nesposobnošću da prihvate to sto su nam uradili. Moramo i mi Bošnjaci da radimo dalje na tome a da su barem Srbi mentalno došli do našeg prihvaćanja zločina koje je naša strana uradila, Dodik bi bio prošlost.
mrs Schmidtlere u pizzdu materinu
Bravo gospodine Schmidtu....
Mrkve na Balkanu ne postoje. Ovdje bez buzdovana ne ide...na žalost.
Srbij@dija zna samo za batine
Podrška Šmitu
Samo degenek vlikosrbi razumiju, onda su mirni ko bubice.
Mile govedo samo batinu razumije
Šta kaže, Dodik pokušao da privuče Vučića, ali ovaj za sada nije krenuo tim putem. Pa klocu jedan, Dodik je na Vučićevom putu, svako malo je kod njega u BG-u na instrukcijama.
Sta je to tako prokleto u narodu koji je sve okupatore svim silama podrzavao. Do kada ce ta nesrecna drzava da bude talac naroda koji sluzi iskljucivo za strane interese na ovim prostorima. Do kada cete im sluziti i biti verni kao psi. Do kada ce svaki dogovor vaziti do onog trenutka kada nekakav ambasador kaze dogovora nema. Sta ce biti sa tim narodom kada ih napuste okupatori?
Dobar je ovaj Schmidt, narocito oko izbornih zakona.
Kasno ti palis Schmidt...ovu bagru je samo goli otok mogao smiriti...