Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Večeras nameće izmjene, objavio N1 opet
hajd da vidimo šta nameće...
U 21h je press ispred OHR-a pa ćemo da vidimo
Mrs klosaru, ebo li te tvoj milanovic
Od danas dva naroda u BiH ne priznaju lažnog visokog predstavnika.
Dodik godinama prica o separaciji pa Visoki nisu cinili nista. Drugo, postoje ovdje medjunarodne vojne snage cija je uloga da cuvaju mir. I sad,kao, treba nesto preispitati..
I elektronsko glasanje ima mana,a kamoli ovako,kradja na svakom cosku, al nema se para ni materijala da se poniste jos jedni pokradeni izbori!!!
Ako bude da HDZ samo moze da predstavlja hrvate onda je to treci entitet ako to bude onda je Bakir izdao po koji vec put BiH
Ma vala nametni neka se nesto pokrrne pa na koju god stranu ode zivot na nekakve blokade 30 godina zadnja smo rupa.
Tako jeeeee. Imali su vremena za dogovor, sada je vrijeme da se lupi šakom o stol i kaže se dosta. Komšić na Haparatima. Novalićevim.
Nametnuće izmjene koje neće zadovoljiti nikoga, ali kako god treba poštovani jer je OHR ipak najjači garant opstojosti BiH. Samo neka se odblokiraju institucije.
Tako je gospodine Šmit. Samo odblokirajteeee
Država je odavno mrtva samo niko jos nije klanjao dženazu…
Nećemo je tek tako dati pa pod cijenu ponovnog rata
E stisni jarane, pa ga nametni… Frajer zaboravio da u BiH ima 50% Bosnjaka…
Ponovo stranci pojma nemaju o nama.
Birat predstavnika drugom nije posteno. Pokazat ce se i da nije bilo pametno. Ko sto kliksovci minusaju na realne komentare, tako i mnoge Bosnje ispoljavaju glupost. Bice posljedica.
Problem je što stranci sa svojim limitiranim površinskim znanjem o BiH hoće nešto da uvedu, zavisno kojoj struji pripadaju zbog svojih interesa. Na kraju, na samu štetu običnih ljudi. Al nema države ko BiH nigdje, ni većina ljudi ne razumije historijski kontekst i razloge sadašnje politike. Što bi Mak reko, Bosna i hladna i gladna i prkosna od sna.
Covjek sve lijepo objasnio. LOPOVI na sve tri strane a TROJKA antikorupcijska. 😆😅
Samo nek ide furda Novalic, Dzindic i njihove uprave u rudnicima i Elektroorivredi. Skisaj Smitu sda pa da slavino...