Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranci zele odrzati BiH kao krnjavu drzavu, vjestacki nesposobnu usljed direktnog utjecaja susjednih drzava kroz mehanizme konstitutivnih naroda u BiH sto ne postoji nigdje na svijetu.
her Šit radi protiv BiH, providan do bola, GO HOME her Šit
Ovo ne služi na čast Europe! Da li su oni svjesni šta rade ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ukidanje konstitutivnosti i uvođenje 1 čovjek 1 glas.
her Šit radi protiv BiH, providan do bola, GO HOME her Šit
Dakle, lik se zalaže za šta? Podržava i poručuje da neko živi na pogrešnoj teritoriji u BiH ??? da bi ostvario svoje puno pravo trebao bi se preseliti ili šta ???
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
NIJE TO SAMO VAŠA PRČIJA.PUNO STE SE NAPUHALI MOGLI BI PRITOM PUĆI KAO BALON.
Treba ga otjerat, treba proteste napravit!
Danke Herr Schmidt
Sto se niste bunili kad je SFRJ imala Pedsjednistvo (6 republike+2 pokrajine+1 tamo neki strucnjak iz komiteta), a sad vam 3 predsjednika smetaju ... mozda zato sto ste vecina? Zalazete se za graDzansku!
ko je potpisao ček Šmiti, Plenki ili Zovko
N.A.Z.I.RAUS !
Kad Dodik osporava dotičnog u federaciji ga lincuju. Ispostavi se da je laktasenko u pravu.
Mr Smit zbog izdvojenog misljenja gospodinu Pericu se dudi
Avdo Avdic perjanica Sda vas opskrbljuje otrovom...
Gargamelu našipu se i leti iz Bosne
Ako su ovi temelji krhki, vrati te prave temelje Ustav RBiH! A ti ocigledno navijas za jedan narod samo u ovoj nasoj lijepoj i ponosnoj Bosni, za ove koji su spali ispod praga konstituivnosti! Sad pokusavas na sve nacine da ih odrzis u igri, stavise da se pitaju i vise nego Bosnjaci kojih ima preko 50%!
Protesti pred OHR! Dok ne povuce svoje misljenje u vezi ovog slucaja ili napusti totalno poziciju koju obnasa! EU dovedite nekog prijatelja Bosne na tu poziciju!
ovaj nastup je uasglašena sa TRojkom, prvenstveno sa izdajnikom Konakovićem, manipulanntom i lažovom. i on je zadužen da obuzda negetivnu percepciju svjedočenja her Schmidta u javnosti. Ukoliko se poništi oresuda Kovačević, legitimno predstavljanje automatski traže Baskija, Katalonija, Južni Tirol, Škotska i Bvarska her ScHMIDT, dakle ovo štomradiš direktna je podrška Ruskom razbijanju Evrope..
Bosanac je posto kad je i Bosna nastala a Srbi, Hrvati i Bosnjaci mnogo kasnije i sad bi ti oduzeo prava Bosancu.pa i Hercegovcu.
Ološ. Vidjet ćemo mi i njemu leđa. A Hrvati nek znaju da im ovaj čini medvjeđu uslugu.
Sta vise nije jasno? Visoki predstavnik za Bascarsiju.