Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokumenti Suda u Strazburu razotkrivaju visokog predstavnika: Schmidt je sam tražio da se uključi u predmet Kovačević. Preko Zagreba hitno putuje u London da sa britanskim advokatima priprema rušenje presude, znači da je nametnuta Vlada FBiH i suspenzija Ustava na 24h bila osmišljena u Zagrebu.
To je preca koju Hayatovi kvazi sda diletanti promovisu. Ima dobra sias na Hayatu...
@Aderiror ili si zlonamjeran ili pored ociju slijep.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Schmidt samo dokazuje kako je korupcija, alfa i omega, u nasoj drzavi gdje nemamo nikakve sanse, jer nismo jedinstveni i nemamo vodju i kao narod smatramo Tursku i ostale islamske zemlje kao prijateljske. Nit` Alija nit` Bake i njihova Turska nisu nista pomogle nasem narodu, cak stavise - odnemogli, a TROJKA nas je dokusurila.
Schmidt se bori za tešku križarizaciju FBiH i isporučivanja FBiH UZP-u uz pomoć trojke i državnog udara koji je izvršio suspenzijom ustava FBiH na 24 sata kako bi nametnuo vladu poslušnu Zagrebu. Ovaj tip mora biti uhapšen i deportovan
Malo previse naivno razmisljas. Svakako nema 'prijateljstva' medju drzavama, a prijatelji su svi koji nas podrzavaju. I kako se ja sjecam oruzije nije dolazilo sa zapada. A na drugoj strani Evropa vidi ovo podrucje kao njihovo. Cim se Turska malo vise ukljuci na ovim prostorima odma se digne cijela desnica u Evropi. A kad se Arapi ukljuce onda nas odma optuzuju da izucavaju teroriste.
Za ovu godinu dana nisam nikada čuo da trojka komentira presudu Kovačević,oni su debelo orijentirani za torove,vlast nikada nebi konzumirali da nje suspendovan ustav na jedan dan.
Schmidt se aktivno bori za prava da budu utvrdjena na osnovu nacionalnosti. Pitam se odakle je.
Schmidt se aktivno bori za prava da budu utvrdjena na osnovu nacionalnosti. Pitam se odakle je.
Schmidt is a right-wing extremist.
Sejdo i njegovi akademci šaneri sa svojom graDŽanskom mogu samo ubrzati proces teritorijalizacije nacionalnog pitanja, to jest federalizacije po etničkom principu. To je i smisao Daytonskog sporazuma. Da je mogla biti unitarna Srbi i Hrvati bi izgubili rat što se očigledno nije desilo, i čak top lista nadrealista ne predvidja da će se desiti.
Mislim da klix dodatno zbunjuje ljude, naravno sa nekim ciljem, saznaćemo valjda uskoro
Propalo je sve ovde. Uhljebila je se ta drzava kojom ambasade upravljaju i svi slusaju sta se mali Muffy reci, lobisti itd. ma Afganistan je zlatno doba za nas ;)))
MrPsychoBaš ti Nick odgovara, čitajući tvoje komentare ljudi mogu samo 'napredovati'
Pali mali ;)
Ili čim je uzeo tikvu u ruke
ovo samo jedno potvrdjuje da je suspenzija ustava bila smiljena opcija za Zagreb
Gospodine Schmidt samo naprijed!!!!Ako ikako možete,ispravite ovu nepravdu!!Ne možeš danas biti Hrv at,a sutra ću biti 'ostali'!!Ne ide to tako!!
pa hoce li ijedan jad ovu nasu bosnicu miomoici
Taj Slaven Kovačević da ima dostojanstva ne bi mijenjao nacionalnost na svakim drugim izbornim ciklusima.
Kažu redovno sluša pjesme Maria Knezovića i Zoster, a od omiljenih izdvaja: Tog jutra, rano je ustao, ustvari, nije ni spavao I onda je krenulo, i svijet se skupio I on je krenuo, i u njemu se sve skupilo Na put bez povratka, on je krenuo I svi smo krenuli, na put bez povratka, još i danas hodimo njime još i danas hodimo njime Gavrilo, Gavrilo srce uzavrilo Jer kad se u Bosni plus i minus izjednači I kad se um pomrači I niko nikom ništa ne znači
Vjerska okolnost 3 naroda, povreda prava
Čekaj jel vam valja ili ne valja Šmidhat?