Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo govno korupirano treba protjerati iz nase zemlje...
spremni smo na sve..on neka bira sam.
Osmorka dala izjavu da je ovo samo skretanje sa problema sa Djeda Mrazom i apelovali na OHR da prvo upozori SDA i Islamsku Zajednicu da prestanu negirati Djeda Mraza..
dosli smo u fazu da molimo preko klixa schmidta da reaguje. i 100.000 ljudi poginulo, ko zna koliko osakaceno da bi imali ovo. probudite se ovce.
Kod Schmidta nema hitne akcije/reakcije. Sve kad bi on sam mogao da odluci da nesto treba da preduzme, to ce potrajati. On je usporen, sigurno autistican ( samo ne znam u kojoj mjeri), uz to isprepadan, potplacen, ima vise sefova, prodan, neiskren...dakle ocekivati nesto od njega je vrlo naivno. Nego gdje su SDA junose da izadju na ulice i zastite drzavu da nam je osmorka ne unisti. Gdje su SDA PATRIOTE???
Matematika je jednostavna, ako pustimo da ovo Dodik odradi, onda pljujemo ne sve one koji su zrtvovali svoje zivote, imetke. Ja bih za ovakav postupak najavio mobilizaciju svih policijskih snaga i vojnih lica u borbenu pripravnost, i pozvao gradjane koji su vojno sposobni da pristupe, pa jarane dokle vise naprave genocid i evropa im pravi drzavu, nemoze.
Zaboravite na hitne reakcije. Zasad je plan da se samo primire, po strani, uz poneko obrazloženje, izražavanje brige, i osudu na društvenim mrežama. Jednostavno, zaboravite. Ako vam dosad nije jasno, žao mi je. Možda će izrasti druga glava pa bude jasno.
Pa ovo je I uradjeno u saradnji sa Schmidtom...nece on tu nista uraditi...
I ŠTA NAM NAPRIČA MARFI: SVE SAMI ŠUPLJIKATI I FLOKSUKELE TIPA VLADAVINA PRAVA, PRIVATNA INICIJATIVA, ISKORJENJIVANJE KORUPCIJE...BLA,BLA. STARI LISAC JE POSLAN OD ST. DEPARTMENTA DA RAZORI ONAJ PATRIOTSKI MUSLIMANSKIJI SEGMENT BOŠNJAKA, A DA IM NA ČELO TURI NAJLJIGAVIJI SOJ KOJI ĆE BITI NAJADBTILNIJI U BUDUĆEM SH. PREKRAJANJU BOSNE. MARFI SA HILLOM RADI NA KREIRANJU V.SRBIJE, V.HR, I V.ALBANIJE. M. BOSIĆ KAŽE DA SU GLAVNI BLOKATIRI U BIH DODIK I ČOVIĆ, ALI MARFI TAKVE NAGRAĐUJE.
gooUser1626263433 Koji bolan kriminal !? Ovdje nema riječi o kriminalu, to je neka treća tema jer ovdje je imperativ tema o državi i njenoj cjelovitosti!!! Ovo može da postane i pitanje tvog opstanka Bošnjo.
Dobro ti je Dodik rekao da si turista,samo u rs-u a u fbih radis sta hoces jer tu mozes a kod Mileta njuru obaras.
Njegova hitna reakcija moze biti jedino da ponisti izbornu volju bosnjaka. Sto reko Milanovic:Dodik je najmanji problem. Treba skloniti SDA jer su oni smetnja rusiteljima BIH.
Nije mi jasno da se najviše bune oni koji ne priznaju da postoji Republika Srpska. Ona za vas ne postoji a vi se bunite! Imovina ostaje tamo gdje je i nije ničija privatna prćija. Mislim da treba raditi na tome da država profunkcionira u cijelosti i da se razlike prevaziđu. Dodikove intrige služe za njegovu privatnu promociju. Bakir reče da se prebrojao i da ima leteće robote, šta čeka, zašto to ne riješi?
Samo da znaju ova dva bilmeza,ponovo čemo mi branit BiH,ima nas
Jedina nuzna akcija je akcija Bosnjaka da brane svoju drzavu po svaku cjenu
joj ko se pouzdaje u Shmita.....kukala mu majka
Ne znam cemu hajka kad su pristali na ovo
Pardon a ko je dao pravo Nsrs da donosi taj zakon. Zna se sda.
A ko je usvojio zakon da može to provesti?