Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjenjuj prika ako imaš klikera tamo gdje ih treba imati, šta melješ ko prazna vodenica. Nisi ovdje da savjetuješ i miluješ, već da otkočiš ono što banda koči.
Schmidt je probio led, pogazivši sve demokratske principe, sad radi ko šta hoće sasvim opravdano.
Cik treba zastititi kao instituciju, ali ovaj saziv koji ti stitis je blago receno šaren...
Mr. Smith, samo polako! Molim vas samo po zakonu! I nek vas strpljenje i sabur prati! Sta vas briga, najjaci je uz vas ! USA!!!!!
Zabrinut
I ti praviš curik nazad..
Javite njegovima u njemačku da smo ga našli, nek dođu po njega
bravo hr Schmidt, opali po kozojebcima iz rs, kad nece milom hoce silom
Ti si probio led ljudino
Sad ce se Hrvati blamirati i bezveze oznaciti anti-evropskim narodom jer ce predloziti nebuloze koje ce zapad u medijama oznaciti kao Rusiodne itd. Sto Hrvati takve stvari rade, objasnite mi?
Nema hrvatskog člana u BiH
Naime, Operativna veza "Leptir" koja je,za razliku od drugih zatvorenika u bliskoj vezi sa Kurti Albinom,na kontaktima nam je prenela da je sa Kurtijem u homoseksuanoj vezi i da su kontakti sa njim bliski i krajnje otvoreni.Po navodima "Leptira",Kurti podjednako osuđuje trenutnu društvenu situaciju na KiM,posebno smatra da su prava homoseksualaca izuzetno ugrožena,dok stanovništvo smatra izuzetno nazadnim.
Navodno Kurti prezire terorističke vođe tzv.OVK,a posebno prezire Hašima Tačija i Jakupa Krasnićija,a jedino je pohvalio Naita Hasania iz Prištine (ne isključuje se mogućnost homoseksualne veze).
On se poziva na preporuke Venecijanske komisije? Koji lažov!
Upravo si ti ovdje da stitis Dejton a ne da komentarises, zato ODMAH pucaj iz svih oruzja ili pusti nas.
kmecanje u najavi 😂😂😂