Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik i njegovi sljedbenici treba da znaju staru narodnu poslovicu : “ Oteto - prokleto.”
gooUser To se zove komunizam i to je propalo, da se sva imovina prebaci na komunu i lokalne krezubaše. Pomiri se sa činjenicom da je šumska jedna mjesna zajednica i kraj priče.
@gooUser1646913468..svaka drzava ima imovinu u svom vlasnistvu.Nacin upravljanja drzavnom imovinom,regulise se zakonom.Ako bi se drzavi oduzelo vlasnistvo i dalo opstinama,tada bi oni npr. mogli prodavati resurse strancima i drzava bi ostala bez suma,vode,zemljista.Drzavno vlasnisto cini jednu drzavu,drzavom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Državnu imovinu krali su i po Frderaciji. Svako trgovanje državnom imovinom bez dozvole Parlamenta BiH trebalo bi biti poništeno i vračeno u posjed Državi BiH.
iamtu jos zajona koji ce ostatikolateralna stetea u odnosu na zakono imovini...STAVITI VAN SNAGE SVE ZAKONE KOJE JE NASISLNIM PPUTEM DODIK Pokusao staviiti u nadleznost Entiteta. Je obaveza Visokog P.
Odakle to da se odluke ''njemačkog turiste''objavljuju u Službenom listu BiH.
Korak dalje od ideje velike Srbije. Jos samo vojnu imovinu uknjiziti i time je zapecacenaideja o velikoj Srbiji.
I šta sad , ulje i dalje gotov 6 KM a plate ne mrdaju
Bolje da nista nije radio dok ne padne cijena ulja?Kakve veze taj komentar ima s clankom?
Ovo je prava šamarčina onom džilkošu iz Laktaša i kompletnoj sviti oko njega.
Drzavna imovina i opca i javna dobra su vlasnistvo drzave. Tako je u svakoj drzavi. Lokalne samouprave, kantoni ili entiteti mogu biti vlasnici one imovine koju kupe od privatnih lica i njome raspolagati kako zele. Da je drugacije, Dodik ali i ovi iz Federacije bi rasprodali sve zivo i pare potrosili/pokrali.
Neka Schmidte ne udaraj ga vise postao si brutalan hahahaha.
Treba zastiti i srpske povratnike na jugu Mostara kojima auto putem preko njihovih njiva unistavaju golu egzistenciju.Eno gore iznad brda pa postavite auto puteve.
To je valjda Čovićev posao....
Zašto još uvijek nije usvojen budžet Bosne i Hercegovine za 2022?
pa kako je moguce kad nije legitiman on samo turista iz njemacke.M.D
Sve su to price ludo radovanje!? Mi smo ti takiv da nemoze niko ugodito!?
Sve sto je na teritoriji jedne drzave pripada gradjanima te drzave bez obzira na nacionalnu pripadnost. Najpostenije
Znaci bez svoje imovine rs je od danas mrtvo slovo na papiru, ono sto nam nije uspjelo 95-e, Kristijan je danas zavrsio Bravo 👏👏
Dodik je najveći bosanski sin!!! Upamtite to.