Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
COVID je zeznuo SDA, pomrli su glasači djedovi i starci, inače bi pobjeda bila tu.
"Bakir je, također, predviđao da će HDZ biti konstruktivan partner kad je nakon općih izbora 2018. sklapao koaliciju s njima. Konstruktivizmu HDZ-a od tad svjedočimo svakog dana, ali na stvaranju trećeg entiteta i još dubljoj etničkoj podjeli društva." Nihad Uk Naša stranka 16. Juni 2022.
Pa i jesu pobjedili. Ili ne znas brojeve..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakon današnjeg dana vi slobodno možete ključ u bravu jer ste završili tamo gdje ste i zaslužili biti odavno...
Ahihihihi...nekome pjavo vokri....
Da nisu ukrali 10 miliona za respiratore, ne bi zaginulo 20.000 krezubih glasaca i sad bi bili vlast!Sami sebi u stomak skocili.
Da je trojka u opoziciji a da SDA radi ono što oni rade zadnjih mjesec dana Dino bi ih satrao pričom. Što ti je kad neko zna da dobro priča. SDA bi trebala na tome poraditi. Puno materijala 8orke koje sve prave patriote moraju hitno osuditi(čak i ako su glasali za njih nadajući se da.ce biti drugačiji- a oni gori od SDA).
Čega se Baqe najviše boji? Seke? Neeee. Kongresa buraz, kongresa.....
Ja ne želim pljuvati po SDA, želim se posrati po na SDA
Ona nije ozračena, ona je malo ozračena..... :(
Ovo će morati revolucija riješiti ili ćemo dobiti aparthejd na našoj teritoriji zabetoniran, vrijeme je za novi pokret u Bosni, za Bosnu ovo je sve mafijanje i razbijanje države tj sređivanje prema ličnim, komšijsko susjednim interesima i stranim elitama.
Eno on se javlja opet. Metla bakeeeeee
Bravo SDA, procice i ivi 4 godine, pa se vidimo Bake ponovo sledeci 20 godina, a ovi ce biti pod nogama SDA.
Tri Kenjca" dosta vas je vise".
Sad vi blokirajte njih....i tjt...
Pored toga sto je dotična gospoda izubila izbore najgora moguća stvar za njih bi bila da sadašnji saziv "političara" konkretno nešto i učini.... "političar" najniži oblik ljudskog morala i normi
sda protjerati iz drzave hitno
Skloni te zgubidane pored sebe, zbog takvih si i ti propao!!!
Ovima baš krivo....izgleda..... :(
Tako je...Sad im fino udarite blokade kao Legitimni oredstavnici Bosnjackog naroda...sve po Ustavu i zakonu...