Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to sto ti isti penzioneri moraju cekati 3 mjeseca na CT pregled to nije problem?
30 godina kradje,otimanja,maltretiranja,raseljavanjam,raznih Osmica i Sebija...i malina i diploma i respiratora...Asima,Zukica...poltronstva,tendeta,ugasenih firmi,emisara po BG...e to je udar na prava i dostojanstva
Prijedlog: Ako EU i USA vole pedere i lezbejke neka im daju Državljanstva i neka idu odavde. Ovde nema mjesta za psihičke bolesnike. Ako smo siromašni i pokradeni od lokalne mafije nemoramo biti i psihički bolesni! Dosta nam je svega pa još i ovo da gledamo.
Najgore od svega je što svaki prosvjedi vrše podjele među građanima! Ne podržavam nikakve prosvjede i povorke!
Osim toga, prva „Povorka ponosa“ 2019. godine koštala nas je čak 450.000 KM, navela je zastupnica Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Admela Hodžić...pametnom dosta.
Mračna su i bolna srca onih koji u ezanima čuju indoktrinaciju, strašna su srca onih koji misle da će im Treća Bh. povorka ponosa: “Porodično okupljanje” odnijeti djecu u “pedere”. Ali, šta vam ja mogu. Tako ste se sami zapečatili kao brendirane flaše čepovima ljudskih i prolaznih brendova. Kroz vas ništa osim prdeža vlastitog ne prolazi.” napisala je Latić Husulić na svom Facebook profilu.
Zabraniti paradu nisu nam interesantni Alah ce nas svoju kazniti zbog debila koji su vec odbaceni od Allaha dragog.
A kad se ulica blokira da prođete vi "gospoda" tad nije udar na prava i dostojanstvo? Ispred svog nosa! 😁
Budimo mudri ugodinu ih opremimo malo u Banja Luku Drašku i on je veliki europejac
A moglo bi i Dragom u Mostar da malo promjene sredinu
Bilo je po dva tri sata ovo cjeli dan stvarno ludilo na Igman pa neka goli gologiziraju partijaju sa Fortom zajedno ljudi moraju pi gradu hodat vako ko na robiji
SDA Centar, bolje se izjasnite o aferi Asim, ventilatori, i mnoge druge da narodu objasnite sta ste sve u proteklih 30 godina pokrali od raje. Pa onda nekog prozivajte...
Kaze stranka koja je 2 parade već odobrila i organizirala :)))) nema dalje! Dobro došlo svima na vlasti ova parada da skrenu temu sa pravih problema. Gamad
Kad gradjanima koji su izabrali ovu vlast ne smeta, zasto se vi javljate?
Mislim,da je zastita bila prekomjerna u odnosu na opasnost.Cuvali prisutni politicari vlastit straznicu.
Vidiš kako je to kad te blokiraju Boookire. Samo u normalnom svijetu blokada važi za sve, al u vašoj begoviji za šefove ne važe blokade, zabrane i tako to? Nije noamoa babo ostavio begoviju u amanet, to je samo tebi Boookiree !!!!
Sve su u pravu. Ne bih vjerovala da cu jednom slagati se potpuno s onim sto kazu iz SDA, ali nema greske, u svemu sto su iznijeli.
Zato sto trojka NE ZNA osigurati sigurnost grada u kraćem vremenskom roku i uz manji broj ulica. NE ZNAJU, nemaju iskustva niti dovoljno “pameti” da bi to znali iskordinirati.