Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocekujem da bakir ispuni obecanje i tuzi dodika koji je rekao da mu je babo bio u handzaru i mladim muslimanima :)))
Očekujem da vidim Dodika u zatvoru zbog pljačke i mahinacija, a ti da ostaneš bez posla na kliksu, jer neće imati ko da te plaća.
hahahahaa......a nisi upoznat da su tri godine sda i sdp pomocu sipe vodili istragu protiv dodika???....sad je vreme da malo nasa sipa vodi istragu....zato je kod zlatnog kasikara tolika frka i panika....cak je i zupca tuzio....sto je necuveno i sto svakako mu nece pomoci......kebo je pokrenuo lavinu :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa "draga moja" SDA, pa što ne postavite konkretna pitanja?
koliko ratnih zlocinaca ja jednom mjestu....sta radi tuzilastvo???
sta bi mogao ja???.....gospodin kebo predao 10 000 dokaza a tuzilastvo kaze da nema vremena da cita toliki materijal :))))
Sakrij se u rupu smradu četnički.