Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se ti ne javljaj majketi!
Volio bih vidjeti samo jednog čovjeka na ovom dunjaluku da uvažava OVO ali da obrazloži stav!
Šta te briga šta mi radimo mene ne interesuje šta se dešava u federaciji boli me briga tak i tebe šta te briga šta se radi u rs-u
Zato je SDA od države napravila entitet...
A koje doveo do ovoga? Tvoj babo je potpisao ovo na čemu smo sad ,a inao si mogućnost reviziju tužbe .
Ja vam nevjerujem.
Ljudi komentarišu nevezano za temu i ne čitajući tekst. Odličan je ovo osvrt na investitore i krivično gonjenje, ovo je odlična reakcija a vi hejteri, vi tešite kako ste i naučili.
E moj Bake ti si svjesno prevario svoj narod,mi smo goloruki napravili drzavu,u krvi,onda si ti izradio borce,pomjeso si namjerno borce i podrumase,drzave sve manje od 95,a ti si vladao samostalno vecinom,greska za greskom,Dodik ce dobit i imovinu,ti samo pricaj suplju,ja sam sad doso iz r.s,snimaju avionski,plane sve na r.s.ko se nepojavi i nepobuni,ti hodaj po Marin Dvoru i takvi ko ti,neznas ni sta se radi.
Bakire znam da ti tesko pada ali ni ti ni Dodik vise niste uopste bitni.
Ciji li je ovako pametan.
Ama Mileta vise niko neshvata ozbiljno, pa ni porodica. Lik ima neki svoj paralelni univerzum u kojem zivi.
Kad tad.Niko ne može uništiti volju jednog naroda koji čini 90% stanovništva u Republici Srpskoj.
kosovo nije bilo ni entitet pa je sad država. Ako proda resurse možda mu ameri to daju
Ako je iko izvarao svoj narod onda si to ti Bake. Samo se sjetimo revizije tužbe i parodiju u Vijećnici. Vi iz SDA ste zadnji koji trebate dijeliti lekcije.
Kakire budi miran