Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeleni, jedite go.vna.
https://www.klix.ba/biznis/gradjani-pohrlili-u-novi-bingo-city-centar-u-sarajevu-dosli-novalic-efendic-i-ambasador-field/200912046
SDA se vise ni po čemu ne razlikuje od retorike koju koriste nacionalisti. Lopovu ne smiješ reci da je lopov, jer odmah je kao napad na cijeli narod. Sarajlic kao ranjen i ne smiješ na njega. Pa ranjenih je hiljade ali nisu lopovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve se pitam odakle ta ogromna, ogromna briga SDA za Osmicu? Ustvari, iza toga stoji samo Bakir. Pa čime li je Osmica toliko zadužio Bakira? Kada SDA ponavlja ofucane fraze o četničkim snajperistima i ratnim zločinima, mogli bi postaviti pitanje: Da li je Osmica lično kao izraelski oprativci nakon II sv. rata, otkrivao i hvatao te zločince? Da li je otkrio Karadžića i Mladića i priveo ih pravdi? Ili mu se aktivnost svodi na minder kod Bakira.
Ako govoriš činjenicama,dokazima i očima kojim gledaš,opet će iz SDA reći da kažemo,najveće zlo koje nas je zadesilo je njihova vladavina sa zajedničkim igračima.
Za sve je SDA kriva. Sa njima nema napretka.
SDA je uništila državu i idalje radi na tome, ništa dobro nisu uradili.
Nek je sramota SDA koliko zenu napada jer zeli daotkrije kriminal u SDA
SDA je glavni krivac unistenja BiH
Ovdje se brkaju babe i žabe, kakve veze ima procesuiranje četnika ili bilo kojih drugih zločinaca sa kriminalom nekog pojedinca. Ne procesuirati nekoga zato što ima na slobodi ratnih zločinaca je van svake pameti. Nisam pobornik ovakvih saopštenja sa svrhom zaštite nekog stranačkog uhljeba. Fuuujjj, gadite mi se...
Sda je našu zemlju odvela u propast
Dosta je više vašeg vladovanja,doveli ste na rub propasti našu zemlju,uništili sve što vam je dato da je gradite,a ne rušiti.Ojadili narod koji nije uz vas,Bakir,Đaferović i svi koji već 20 god ne radite za dobro države,već je mrzite i upropastiti svojom pohlepom.Dosta vas.
Smeta njoj bilo ko ko moze da joj nasteti i da ugrozi funkciju..
SDA vjecito prodaje mag,a ja je vidim sad u magli
SDA jedini krivac za ovako los status i stanje bosnjaka
Mi nikad sa SDA necemo na zelenu granu
Gdje nas je dovela politika SDA ovih svih godina?Zar nije vrijeme da damo nekom drugom sansu
SDA nikad se nece otarasit politike 90 ih i naravno da nema i nece biti bolje dok je god ovaca
Dok god je SDA tu nema napretka