Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjaho Murta uzjaho Kurta, neznam sta smo se nadali boljem sve je u 5 deka ovdje realno.
NiP ili ti ga sisna bradavica
Kad nipotisti kradu bas ga kradu , kad lažu beli da ga lažu kao šarovi, stranka nastala na krvi nesrećnog Dženana Memića je skup morbidnih likova ma pljuc
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NIP-ovcima je sve to moralnom i etičkom kodu. Kad su Skaku optužilininhapsili za isto može se i Okerića isto.
Pa dobro. SDA ne valja, a Trojka valja pa šta bi?
@Ujedinimosesvi2023 Zašto bi abolirali lopovčinu Skaku???
Ćuj 200.000 hahaha smiješno vi u seoskim općinama otvarate poluklinike i dajete nevladinim organizacijama ogromne novce .A o respiratotima i darovima da ne pričamo jer su sa 6 cifara.
Sramota, dok se sad ovi nakradu treba nam 20 godina
SVE JE OVO GO OLOS !!!! NIP JE NAJGORA POLITICKA OPCIJA U BIH !!!! Samo SBB i Fahro, vratiti ih na vlast, manje su zlo od svakog drugog !!!
Jos prije par godina Dritan Konjakovic je vidjen u drustvu Gorana Memije, sa sumnjom da je povezan sa narko kartelom Edina Gcacanina. Odmah se vidjelo da gdje ima dima ima i vatre. Dritan je siroke ruke kada treba nagradjivati svoje "simpoatizere". Ima proizvod zvani BIH ciji suverenitet prodaje u zamjenu za komad vlastu, zajedno sa Nerminom Njivom i Fortom.
Vidis ko je sve na slici i sve ti jasno
Sve jadnici bijedni sljam blato i mulj civilizacije Karcenogeni drustveni elementi koji 30 godina unistavaju drzavu i svoj narod. Kad ste culi od ovog ljudskog olosa da treba povecati plate penzije jadnici.
Šta ćeš kada je to sve ista škola SDA. Nemere ti to ni pedalj dalje od onoga što su trideset godina " studirali". Jednom lopov - vazda lopov!
Kad uhapse tu iza tebe zmiju onda če ostale
Kad je SDA bila vlast ljudu nisu mogli dobiti jednokratnu pomoc ako su bili druga stranka. I vi nekoga optuzujete. Gamad bjelosvjetska. Kad vam je ministar u KS bio onaj karatas zuti, niste ni objavljivali rezultate - eto vaseg dometa i transparentnosti. U drugim kantonima vam premijeri preko djece osnivali udruzenja, milionske iznose smjestili sebi u dzepove. Bagro zelenaska
Tacno, ali je Trojka jos veca i opasnija banda od SDA. SDA je mozda krala ali i cuvala bar dio suvereniteta dok trojka sakom i kapom rasprodaje suverenitet BIH u zmajenu za komad vlasti i priliku da zloupotrebom te vlasti radi kriminalne radnje kao sto je ova.
Kako ovi SDAoci ne kontaju, svaki put kad se uslikaju i ljudi vide ko su i sta su, izgube 5% glasova
Pregledam listu projekata koji su prosli. Sasvim normala. Ko se prijavio i ispunio uslove - prosao. Ko o cemu SDA o postenju.
Ja slike jbt pa ovi osim Kapidzica svi sa slike bi trebali biti u zatvoru a ne palamuditi o lopovlucima , svasta
Pitajte ljude iz Srebrenice koliko im pomažu udruženja koja dobijaju pare iz Sarajeva. Odgovor vas neće začuditi.
Udruženje Dobro.ba ne zasluzuje ovu vrstu medijeske hajke. Vi dok ste bili na vlasti, iz BH Telecoma je isao novac za raznorazne Memorijalne turnire, "izložbe", promocije, koncerte, itd. a da ne govorim o donacijama i sponzorstvima iz drugih grantova sa Kantonalsnog i Federalnog nivoa. Znaci za udruzenje koje je dobilo novac mozete samo reći pozitivno... sram vas bilo.
Lazna doktorica bas ni stida ni obraza fuj, fuj fuj. Kad je vidim na ovoj slici ne mogu ni da procitam clanak gaudi mi se došljo u Bosnu.
ebk sestru ako je je tacno treba mu jebati mater