Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milioneri,glumci u teatru zvanom BiH.Svakodnevno nas zabavljaju dok maloj raji životi propadaju.
Mujo obavio hadž i odmah po povratku svratio u lokalnu prodavnicu u kojoj se zaduživao na teku i reče gazdarici: De vidi koliko sam dužan? Kaže mu ona: 286 KM, a on njoj: Piši, hadžija Mujo.
Zasto.samo nasi Bosnjaci.kukaju i kmece,zasto Hrvati i Srbi to ne rade?Zasto tolika negativnost,pa mi Bosnjaci volumo BiH vise od njih,zasto.samo Bosnjaci kazu "treba bjezati odavde".
Hvala Bakire za sve
Bakire care nas, Bosnjaci su 100% uz tebe i tvoja rjesenja.
Fujto Idi ti u 3 pi.ke mate.ine i ta negativnost,gdje ces kada smotas kablove?Umjesto kukanja i kmecanja daj prijedlog ,pridonesi nesto ovoj drzavi...
Iako mrzimo SDA i hodže, oni su jedini državni bosanski elemenat
Koga ovaj Sporazum, osim RIGIDNOG dijela SDA i HDZ, obavezuje? NIKOG! Kad smo kod Naroda, ko je u ime Srba potpisao Sporazum? Ko je Sporazum potpisao u ime Građana? Nije ni(t)ko. Znači, imamo divnu OSNOVU za nepoštivanje svega DOSADAŠNJEG i divnu OSNOVU za nepoštivanje svega NOVOPOTPISANOG. Najveća izdaja je Međunarodna zajednica koja UBIJA Državu BiH a jača nacionalističke "vođe"
Seta mali hercegovac s majkom Kroz Zagreb mama mama vidi čuko Mama nije čuko to je pad Mali: i je....o mater isti ČUKO
Nemojte tako ...nemojte negativnih komentara ....ovu dvojicu klovnova moramo opet izabrati da vode drzavu na uspjesan nacin kao i do sada ....toplo preporucujem da se opet izaberu .
Sudit ce im se na onom SVIJETU. Abd pravac u Dzehenem.
Nista oni nisu dogovorili. Samo je SDA umjesto pozicije Dogradonacelnika skojom je kontriro HDZ dobio novu jacu poziciju predsjednika Gradskog vijeca sa koje ce sve bolje Blokirat i kontrirat HDZ,a narod ko hebe .Kas su ovce
Ja ne znam sto ce institucije, premijeri ministri. Sjednu poglavice i stranac i rijese.
Kaze Komsi. Da nece moci
Pozicija dogradonacelnika na kojoj je SDA insistiro ranije je ukinuta. Ali ce se to konpezirat Pozicijom predsjednika gradskog vijece. Koji ima ovlast da ponisti odluke gradonacelnika. Znaci oni se opet samo dogovaraju u smjeru kako bi imali mogucnost blokirati jedni druge kada se to ne uklapa u licno politicke interese. Sto znci nista se nece promijenit gradanima ce isto bit.
Drzava u kandzama 3 faraona