Komentari (350)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja hocu da budem kapiten ako ne moze ja odnesoh loptu kuci babo mi je kupio moja je....
@ikmkim haha bas tako
haha, bravo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mašić protiv Mušića. Fali vojvoda Mišić
NESMIJE SDA PUSTITI VLAST ODMAH SVI ODOŠE U ZATVOR LOPOVI ĆE RADIJE SA USTAŠAMA SAMO NE U OPOZICIJU DOŠAO KRAJ 28 GODINA PLJAČKE UTRITE SDA LOPOVE ENO BJEZI I ONAJ DIREKTOR BH TELEKOMA OVIH DANA IM TLO BJEZI ISPOD NOGU NA SVE SU SPREMNI PA I NA SKRIPTE NA KLIXU SDA BAGRA I TO NE OBIČNA NEGO SDA LOPOVSKA BAGRA JE TO ;-) DŽABA SVE GOTOVO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-))))))
@orha3 JE SDA BANDIT KOJEG SU SDA SKRIPTARI STAVILI NA TOP KOMENTAR ALI DŽABA ODE SDA NA DEPONIJU DOBRO STE SE SPREMILI ZA GUBITAK VLASTI DOBRA VAM JE I SKRIPTA ALI RASPADATE SE LAGANO METASTAZIRATE SDA LOPOVSKA BAGRO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
AŽDAHA je ostala bez glave,čuvajte se repa..........
Ovaj seljak iz Gačanice što se naopako šiša neki Mušić jako je nekultran koji bi se bio on demostrira silu koju je donio sa sela i pošto se još nije kultivisao treba ga vratiti ovcama koje plaču zanjm.
Ovaj seljak iz Gačanice što se naopako šiša neki Mušić jako je nekultran koji bi se bio on demostrira silu koju je donio sa sela i pošto se još nije kultivisao treba ga vratiti ovcama koje plaču zanjm.
SDA traži da ih narod krene pljavat po cesti i još gore da ne kažem... Pa stoka bi sa Karadžićem formirala vlast samo vlast, makar i sa otvorenim protivnikom države. Fuj izdajnici prljavi.
Vidi lesinara kako su se okupili
Po zakonu ljudi imaju pravo napustit sjednicu.
Srpska metodika napuštanja sjednice.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
govna fašistička u zatvor svi sa riđobradim
Što je više kleveta i laži Baka nam je miliji i draži . U zatvor trebaš ti genocdašu ili si UZP.
Dodiku vec prijete to su Kosovari bjezi u RUSIJU
Neka predu u SDP ne treba nam ni BAKIR ni DRAGAN za Katolike je bolje gospon Falatar normala covjek kao i Komsic
Što je više kleveta i laži Baka nam je miliji i draži. Zašto jr Falataru takvo prezime a Košiću bošnjaci neće nikad halaliti ni njemu ni njegovoj partiji koji nema više od 100 članva a 200.000 bošnjaka glasali za njega i Dunovića.Haram im bilo. da nije toga SDA nebi trebala koaliciju.Kome oni trebaju nikome ,SDA je najveća građanska stranka ,Bez SDA nema ni Bosne tako je bilo i u ratu.Zapamtite Balije
Vidi ti adezea sto sa svojom zelenom braćom napusti sjednicu. Braća po lopovluku malverzacijama i sikaniranju ne istomišljenika u svom stadu.
HDZ džentlmenski izađe za svojom trebom SDA
Što reče Đole: Naš soliter je veselo zdanje talasa masa, ljulja ga stalno sad je doveden u prizemno stanje al' zamišljen je monumentalno Takvog nema na svijetu okruglom fasada drži, a temelji klize naš je soliter pod izvjesnim uglom kao slavni toranj iz Pize
Gradi se velika zatvorska jedinica koja će moći primiti 10-tak hiljada pacijenata,izgradnja je u hitnoj fazi