Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu qrwa o postenju a SDA o nacionalizmu, samo skreni temu sa kokuzluka i eto te opet u zivotu SDA Bosnjace sto ugnjetavas i gulis vlastiti narod 30 godina
kiosk 250 000KM, respiratori 10 000 0000KM ....Novalic pod optuznicom , pola SDA ili su im se sudi ili su pod optuznicama....
Najgori su izdajice i unutrasnji neprijatelji a to ste vi gospodo iz SDA ! Vi ste ovo drzavu pokrali , vi ste mozgove iselili ...vi gdje god ste prosli tu vise ne napredka nego zivota nema!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
skup sizofrenicara
Podrzavanje fasizma je fasizam, a vi jedva docekate ko da branite bosnjake. Pa zbog vas bosnjaci se iseljavaju iz ove zemlje jer dok vi sve pokradete narodu ne ostane ni za hljeba.
Vase nikad nisu bile skrivane, otimate iz ociju.
Sve u svemu krnji praznik.Nije bio veleposlanik Hrvatske a ni Dragan Čović se nije udostojio prisustvovati ceremoniji.Sramota!
kako je ovaj narod glup (cisto nevjerovatno), pa ko ce zabranit srbima da slave 9. januar ?- kao sto drugom narodu niko ne moze zabranit da slavi 1. mart i datume koje ne priznaju u RS-u, kad je to jos jedan narod mogao drugom narodu promjeniti psihu (neko da da neki primjer iz historije?)? pa covjek jedva sebe mijenja a kamoli drugog, a kamoli,kamoli kolektivnu psihu jednog odnosno drugog naroda.
Mjenjajte taktiku pod hitno zeleniii... ova vergla ko zastava
Kriviokapic neki faktor? Dok je SDA na vlasti ne bojim se nikoga, osim njih.
oni su bruka i sramota Crne Gore ali neće dugo,narod je vidio prevaru abazovića i kompanije,okuplja se suverenistički blok kao pred referendum pa ćemo ove četnike smjestit đe im je i mjesto za vazda
Pa vi ste najveći alibi srpskoj politici ovakvoj kakva jeste danas jer ste na primjeru hrvatsko-bošnjačke federacije, zorno prikazali kakva bi to državna zajednica bila ukoliko bi u njoj i Srbe uspjeli "federalizirati". Pa to bi bilo nacionalno "samoubistvo" Srba kao političke nacije u BiH, ukoliko bi se vama za ljubav odrekli RSa.
pisah ja ovde odavno oj svetla srpska zoro majko nasa crna goro.svanuce opet sveta majska zora bice opet nasa crna gora.
Dolazi Katolik Biden Irac podrijetlom i njegova supruga Katolkinja i ukidaju Baskiu, Quebec, Južni Tirol, paritet u Belgiji ...konfederaciju kantona u Svicarskoj🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pa šta od"kokardaša,"...i očekivati?? Smiješno..🤮🤮
Bosnjaci, ujedinimo se, inace cemo nestati!
Republika Srpska je odobrena od SAD i Rusije kojih je ukupno pola milijarde. Protivi se 1.25 milijuna stanovnika🥳🥳🥳🥳🥳
Ovo klix pušta samo komentare protiv Bošnjaka, muslimana, BiH.... Svi ostli se brišu. Providno, Klix-e
Bravo SDA. Cetnike treba stalno u glavu gadjat, do sudnjeg dana.