Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vlada je za manje od godinu dana, uradila vise nego SDA za 25 godina.
Vandredna vjest s DODATNIM INFORMACIJAMA.Moj acount je kopiran.Ime tog acounta je Ecoloo.SVE OVO RADI SDA,KOJA JE RANO UŠLA U PREDIZBORNU KAMPANJU.Vođa sveg ovog je Diplomatic300!.Oni dobro znaju da sam ja vođa internet ANTISDA brigade koja broji 37 članova i 8 pričuvnih ''boraca''.Ovo je pokušaj ''ATENTATA'' na mene. SDA namjerava da se vrati u vlast u KS pa su započeli s predizbornim kampanjama na svim frontovima pa tako i na klix.ba,HVALA!
Žele nas razjediti da bi mogli valadati! Dole SDA!Dole lopovluk!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svejedno da ništa nisu uradili, vas (SDA) opet više mrzimo!!!
Mozete ga duHnut Konakovicu zeleni botovi
Bravo vlada KS, niste trn nego balvan u oku ovim zelenim lopovima
Žitelji Sarajeva vide promjene svakako. Nevide samo oni botovi - botice iz prvog i drugog safa u klupama Skupštine KS. Bakir će vas sve prognati iz Bosne u Tursku!
Ratom uništeni Kanton Sarajevo je obnovljen zahvaljujući međunarodnim donacijama. Nema ni jedne zgrade na kojoj nema natpis- obnovljen zahvaljujući toj i toj državi ili toj i toj organizaciji. Kako vas nije stid da to govorite i sebi pripisujete. Još ste i taj novac trpali sebi u džepove.
Svi koji su bili ili jesu na vlasti hvale se nekim svojim rezultatima i obecavaju mnogo vise. Kakve koristi narod ima od tih vasih navodnih rezultata? Sav novac zavrsava u dzepovima onih na vlasti, a narod od toga nema nista. I ako je bilo povecanja plata, nije ih bilo za one u realnom sektoru. O ostalim naknadama da ne pricamo, njih imaju samo privilegovani.
jel ovo sponzorisani clanak SDA?
Kako se upali hobotnica SDA, Dino samo naprijed kanton je u tebe
Ko vas hebe sve redom. Ali čovjek je napravio toliko da vi niste za20 god. Dao je tako makar nadu da vi niste na vlasti. Vi ste ukopali što ste mogli ukopati. Narod vas sve više mrzi.
sda botovi su jako aktivni. odriješila se kesa, sad u sendvic stave i majonezu
Kmeeeee
Kazu radi se o pukim najavama na koje su gradjani navikli od prethodnih vlada u KS, a prethodne vlade bile iz SDA kadra hahahah. Sami sebe ste oblatili
Bakir je unistio SDA taman toliko koliko ju je Alija napravio , ovo jos malo sto je ostalo to su doprinosi drugih ljudi suosnivaca!
Bila jednom jedna stranka sda (dok je Alija vodio). El Fatiha bez halala, za sve sto ste pokrali, prokletnici vjere, koju prljate svojim nedjelima.
Zivila SDA i svi ptrioti BiH!
Nikad vise SDA nece imati vlast u Sarajevu. Ova Vlada je pokazala zavidne rezultate na svim poljima. Puna podrska!!!