Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me da to Trojka nije uradila.Ah,da...nije im Dodik dao dozvolu.
Slika asocira na vitezove okruglog stola.
Stranku koja sebe naziva drzavotvornom toliko napadati je van pameti.Jedino , ako razmislimo, ima smisla ako je ta drzava koju oni stvorise je drzava L o p o v a.
Potpuno ispravno ..Ovo je čisto učenje o agresiji i veličanju ratni presuđenih zločinaca .
Žikina Dinastija
ima li iko posten u ovoj stranci, pitam za drugaricu
Kakve veze ima ustavni sud sa nastavnim planom i programom?! Svašta! Mada nije im prvi put da se bave nečim što nije njihova nadležnost, tako da mogu da sude šta god hoće, mi imamo svoj pravac!
Ovdje ne treba podnijeti apelaciju Ustavnom sudu, ovdje treba podnijeti krivične prijave. I pričati o ovoj sramoti što je više moguće, treba svima biti jasno da se Srpski svet i dalje grčevito drži paralelnog izvrnuto-obrnutog univerzuma: "Rat je Mir. Sloboda je ropstvo. Neznanje je moć. Mladić je heroj."
babo poklonio pola dzave, ali kazu da je bio njihov covjek
znam covkeka iz ove stranke koji je bio cobanin a sada je na funkciji
stranka koja je devastirala drzavu i zavadila nas sa svima