Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO JE POSTAVIO GRADONACELNIKA SKAKU SA DIPLOMOM IZ TRAVNIKA, A POUZDANO ZNAM DA NI ISPITA NIJE SPREMIO????
1 dis izbor za gradonačelnika nije neposredan, postavila ga je stranka
Majku vam vasu, sada palamudite ko ce voditi sjednicu i biti piskaralo, a kako ste vi 30 godina zaposljavali doktore,nastavnike, rukovodioce firmi, koji direktno ugrozavaju egzistenciju cijele drzave,bagro pokvarena. sa vama smo dosli u prahistoriju,nama je kosovo postalo zapad.
ako je neko zavrsio zanat ne mora raditi, ako se doskolovao opet ne treba raditi. SDA ispade nije nikada nikoga zaposlila ma dajte ljudi
Neka Konakovic objasni mladim ljudima u KS, zasto je izbrisao 300.000 KM za sufinansiranje rjesavanja stambenog pitanja mladih ? Je li im zelio poruciti da idu vani, a na njihova mjesta postaviti mehanicare iz Sirokog Brijega?
neka nama politiku vode Predrag i Elvedin, pun sam nade u bolje sutra a ja sam frapiran šta smo sebi dopustili i mi ali i SDP i DF
joj joj... koliko ste nestrucnih,nekompetentnih zaposlili.... cccc... svi se ista gofna !
Što je rekao jedan policajac kad su mu pronašli lažnu diplomu: " šta ja znam, pitajte one koji su mi prodali, ja znam da sam pošteno platio sve i jednu marku".. Tako i ovi, nakon što su nam uništili državne fakultete i stizali sve u 3pm uz sve loše šta e znalo naći i na državnim sad našli licemjerno pametovsti... :-(
Ko o čemu kurva o poštenju....
Neka nam SDA vrati 20 godina života; oštra reakcija.
I ja sam za to ali da protabirimo ne samo diplome neko '' geneologiju i porodične i MM i poslovne i svake druge'' veze uposlenika u JP , JU, administraciji na svim nivoima, prvenstveno SDA jataka ali i jataka iz svih drugih stranaka u manjem obimu ( SDP, DF; NS i8 ostali...)
😂😂😂
Tako ti je kada konji smjene magarce na vlasti, tada diplome nisu bitne, dali je diplomirani pravnik iz Travnika ili mehanicar iz Sirokog Brijega. Meni se postavlja jedino pitanje, jeli ko normalan, posten i intelegentan ostao u ovoj drzavi?
Ko o čemu,...o poštenju.
Ko o čemu, kurva o poštenju. Zaposlili ste 13 koljena rodbine za ovih 26 godina... i sad se vi našli da postavljate pitanja
cekaj... krive konakovica za nesta sto je uradio dok je bio premijer? a u tom period Konakovic je bio clan SDA!? jesam li ja lud pa nisam dobro skontao ovo?!
Možda je bolje da SDA ne traži nikakva objašnjenja ni od koga. Šta ako i oni budu morali objašnjavati svoje postupke? A znamo da ništa nisu uradili kako treba.
Koliko ste vi zaposlili sa diplomom iz Travnika