Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooj ovih supljaka pa bili ste na vlasti 25 godina i sad nam vi promjene obecavate
Pricaju o jedinstvu, pa kazu njihov. Politika stranke da puste ovakvu blamazu je katastrofalna
S Konakovievom tzv. Trojkom i Mtel Vladom dobili smo prljave i krvave gradske ulice kojima vladaju bande, a ne njegovi ministri i direktori. Njegova vlast Sarajevo je uinila popritem jezivih izvjetaja o ubistvima, bombakim napadima i paljevinama. Pompezno su se razmetali s 300 mjera, a danas premijer Uk nije spreman odgovoriti ni na novinarska pitanja, a kamoli poboljati sigurnost glavnog grada. Ostavke i smjena odmah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa bolan ne bio pola vam stranke u zatvoru, pokrali boga oca, a o diplomama posebno vi nemate prava nikome da bilo sta kazete, taman da su sve kupljene , imaju ih, za razliku od nekih.
Ma jata, Fadil u zatvoru a Jelka HDZ-ovka na funkciju zamjenice direktora Agencije za bankarstvo FBiH :) Kan se uplje prie
E dogovorili su se da ce od sada posteno...
hocemo jos kladionica i kasina gospodine kapidzic
Samo se vi ne javljajte bar 100 godina pa onda moda da se neko osvrne na vas! Partija oca i sina je za zatvor a ne politiku
Niko poten i pametan u Sarajevu nee vie nikada glasati za vas. Toliko ste nam zla i patnje nanijeli za 25 godina vae tiranije. Pozivam sve sarajlije patriote da ne glasaju za SDA
""""strucnjak"""" Trebao di mo i predhodnog nacelnika Centra (Ajnadzica) pomenuti po kriminalnim djelima
m.a.r. na biro
Sta OCEKIVATI od Politike koja je Izdala Arijanu Memic, a NiP ( Narodu i Prasak) je dobro POLITICKI unovcio TRAGEDIJU i smrt rahmetli Dzenana.Arijana je vrlo emotivno govorila o svim anomalijama i licnom RAZOCARANJU u rad MuP i minisitra Katice zbog cega je NAPUSTILA klub NiP-a. Sad vise iz NiP i NE POMINJU tragediju porodice Memic,BILO JE vazno samo uzeti GLASOVE od gradjana preko mrtvog rahmetli Dzenana.
Gospodo bili ste na vlasti vise od 20 godina.Mogliste uraditi sta ste htjeli ali niste.Pa hocete opet na vlast.Nema od toga nista narod vas ne zeli.Dokle god u vaim redovima imate Zahiragice itd.Pa ljudi moji ne elim da gledam itav zivot Izetbegovice.Pustite nas vise da zivimo.Nama valja i ovakva vlast.
SDA ima aferima, losih kadrova,katastrofalnih poteza, ali sva SUSTINA lezi u jednoj recenici datog teksta: /Ali to su povjerenje prokockali, a tu su podrku, to pokazuju sve relevantne ankete, izgubili./. Zaista su PROKOCKALI, razocarali svoje CLANOVE stranki, simpatizere, glasace i graane...treba NAROD VRATITI istom mjerom i Trojki z Konjica!
Lijepo Jasmin Ademovi izjavljuje na N1, NA terenu je sve ISTO kao da je SDA na Vlasti! Kad je vec tako, Nema smisla VISE glasati ni za TRIVIJALNE Trojanere iz Konjica, onda mozemo glasati i za SDA. SLAZETE li se
Sda nekom za diplomu zamjera, e svasta...
Kapidzic je chista legenda.
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve e unititi samo kako bi zadrali svoje udobne fotelje, pa ak e i dravu dovesti u pitanje samo da Konakovi, Niki i Forto imaju funkcije i privilegije. Nita nisu uradili za graane, osim za sebe, svoje lanove, i udruenja koja su njihovi lanovi osnovali. Graani su razoarani, a najvie njihovi glasai koji su oekivali promjene i da e ispuniti ono to su lano obeavali. Katrel politika.
Imali ste 30 godina.
I za tih 30 godina je kanton izvuchen iz blata i pepela.
S Konakovievom tzv. Trojkom i Mtel Vladom dobili smo prljave i krvave gradske ulice kojima vladaju bande, a ne njegovi ministri i direktori. Njegova vlast Sarajevo je uinila popritem jezivih izvjetaja o ubistvima, bombakim napadima i paljevinama. Pompezno su se razmetali s 300 mjera, a danas premijer Uk nije spreman odgovoriti ni na novinarska pitanja, a kamoli poboljati sigurnost glavnog grada. Ostavke i smjena odmah.