Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje bi htjele sve po njihovom . A vamo fol mutli kulti, gradjanska drzava…….Ovo nije samo vasa zemlja. Vi se u njoj pitate isto kao i ostali. Ako mislite da imate vise prava od ostalih, onda ce to nepovratno odvest ovu drzavu u nestanak. Isto tako su mislili i Srbi pocetkom 90-ih. A vidjeli smo sto se dogodilo sa tom drzavom. Dovoljno je rec samo bivsom.
Kad katolik Biden, Irac pita Palmera kakvo je stanje tamo. A , čuj.. muslimani u Sarajevu, Zenici , Tuzli i Istočnom Mostaru jedino što žele je drugima birati predstavnike . Auuu.
Ovako prica Dodik. Ni njemu ne valja Smidt, Bosnjacima ne valja Palmer.Svima valja samo neko ko radi kako njima odgovara
Fun fact: prva partija squid game se igrala 11.7.95 u Srebrenici. Ljudi su bili zaduzeni do guse ili im je udba bila za vratom.
Dušmani i neprijatelji znaju da je njihova najveća šansa u našoj razjedinjenosti. Ukoliko nije vrijeme sad da se ujedinimo i homogenizujemo, ne znam kad je... O međusobnim problemima ćemo poslije..
Jedina stvar u zivotu koja se mora desiti je to da ce covjek umrijeti. Sve dok neko prica da se nesto 'MORA' to ce izazivati konflikt. Svak zna da ako se nesto uradi u BiH moranjem da to nece dugo opstati. Jedino zdrava prica o tome sta i kako treba. Svak zna sta je istina, a to je nesto ocigledno kao sto su dan i noc. MORANJE=SILA=BUNT I KONFLIKT
Uzpejci stvaraju mržnju između Bošnjaka i Srba u komentarima, pljuju sa lažnih profila. Đah su Bošnjaci đah su Srbi, zavisno od teme.
@UskopljeHRHB Majmune seljački iz Gornjeg Vakufa idi beri kupus.Ovdje neće biti nacionalnih torova svi smo mi građani ove države i možemo birati koga hoćemo to se zove DEMOKRATIJA.A kome se sviđaju torovi neka ide u štalu.
Svi zajedno ucestvujete u pravljenju pogodnog tla za veliko zlo. Vidjeli ste rat ovdje, nista naucili niste. Vidjeli ste Afganistan, nista naucili niste. Kofer i gdje koga noge nose. Zalosno. A sta i ocekivati, kad su 30 godina sistemski unistavali obrazovanje i rastjerivali dobre, pametne ljude. P.S. Glupi novinari, mrs i vi i forsirani “nogomet”!
O i nikako skontati da bih nece biti islamska džamahirija
Pa nije Palmer glup, on dobro zna kao svi politicari ovdje da nece proci amandmani na Ustav BiH o promjeni nadleznosti doma naroda ispod trenutnog sastava vlasti i rasporeda politickih snaga. Ipak, on kao diplomat mora da uradi nesto da njegovim sefovima pokaze da radi nesto.
SDA je nervozna jer ta stranka ce sigurno izgubiti naredne izbore ako pristaje na eventualni dogovoreni nacin izbora predsjednistva koji ide na ruku HDZ-u.
Ja i?
Majmunluk antibosanskih botova i svih onih koji ismijavaju jedinstvo svih prograđanskih, državotvornog snaga vidljivo iz aviona. Takvi bi najranije sa užitkom gledali predaju i odustajanje. Nikad!
A trebalo vam je puno da skontate.Hrvatski državljani mogu da normalno bez viza da putuju u Ameriku tako da i ovi naši što imaju duple pasoše isto tako mogu.Zar nije i to segregacija iz iste države jedni mogu drugi ne?
SDA bi da Hrvatima krade nekažnjeno, e sad dolazi naplata.
boli njih ona americka stvar za ovu vukojebinu a sto vi ista gofna hebete narod preko 25 godina to oni ko ne vide
Nevaljaju Turci, nevaljaju Rusi i Kinezi bezbeli, Angela je razočarala, ostali u EU nisu nikada ni valjali, evo sad ni Amerikanci. Sami ništa ne znaju napraviti. Pa pobogu šta ćemo sad.