Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o kome Šmit o Bošnjacima, nek nametne, samo principijeno, nek ne bude samo za ovu vldau i ove izbore, pa nek se HDZ pripazi za 3,5 godine.
Nek nametne izmjeni ali trajno i nemoj da kuka hdz sledeće izbore jer de facto ako se mijenja to je gradjanski entitet
Građani su svjesni da su ovo veoma opasne aktivnosti Konakovića koje želi da realizuje, jer kakve veze ima susjedna država Hrvatska sa Izbornim zakonom u BiH🇧🇦? Nikakve veze, ali Konaković ih uvodi u razmatranje Izbornog zakona samo kako bi se dodvorio Čoviću i HDZ-u i zadržao ga Čović u koaliciji. Na žalost, tzv. Trojka će uništiti državu i sve prepustiti protivnicima države BiH i bošnjačkog naroda. Neznalice, korumpirani i podli.✅
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je tužno vidjeti ove ljude koji su imali sve prilike a upropastili i naše i svoje živote i budućnost i opet ne vide da je u njima problem.
Protektor Schmidt dobija naputke zna se od koga i još zato uzima 24.000 eura mjesečno
cekam dan kad ce neko negdje nekada shvatiti koliko je nakaradno sve ovo oko etnickih podjela i nacionalnih gluposti.. dajte nam građansku državu da zivot vise konacno profunkcionira..
Ove sto zagovaraju proteste predvodice mali mis Dunovic i Komsic ako bude trijezan.
Izaci ce 150000 na proteste
Mi bosnjaci sad nemamo predstavnika,, konakovicu je lopov, izdajnik, licemjer i on nije predstavnik bosnjaka i gori je od Fikreta Abdića, prije bi se prekrstio i otisao u druge nacije nego glasao za konja konjakovica mater mu
MARFI I SATLER SU JAVNO REKLI DA NEĆE DOZVOLITI JOŠ JEDNU 4.G-ŠNJU BLOKADU. TE SU JASNO REKLI DA PODRŽAVAJU 3-KAŠKU VLAST. OČITO JE DA SADA PONOVO UBJEĐUJU ŠMITA DA POTEGNE ZA JIOŠ JEDNOM AD HOC MJEROM I POŠALJE SDA U OPOZICIJU. OVOG PUTA SE ŠMIT NEĆKA, NE ŽELI SAM UZETI VREO KROMPIR U RUKE, JER SE ODVEĆ ĐESTOKO OPRŽIO U PRILIKOM ORVOG MAMETANJA.
x puta se ponavljam ali nema smislenog čovjekao koji može dati suvisao odgovor, kako je MOGUĆE da je HDZ izbačen iz vlasti na isom fonu i to 2010 godine, iako je bio apsolutno pobjednik izbora u H korpusu, tada ovaj rezon očito nije bio bitan?!? Drugo, tko je to glasovao za SDP i ostale, možda izvanzemaljci a ne Bošnjaci?!
Po ovome sto OHR I beke ambasade rade okrivljuju Bosnjake za probleme u BiH, raxlog zasto je to tako je Osmorka ili sestorka ili kako vec trojka...SDA su korumpirani ali su bolji politicari od jednog Forte ili Dine elektricara. Oni koji rasturaju BiH su na vlasti a oni koji zele koliko-toliko BiH bolju buducnost su "krivci". Ej moji glupi Bosnjaci...
A vasa kupovina glasiba i zaje… naroda 30 g nije provokacija. I sada imate 300 botova i hocete neku silu sve da bi ona k… ostala na UKC i da se pare preko vlasti u vase korumpirane dzepove slijevaju. Cuclajte ga vise
osmorka nisu pravi bosnjaci, komsic nije pravi hrvat. Ovo je sad uzvratna utakmica. Isto oruzje sto je Covic igrao zadnjih deset godina. Ko god nije HDZ nije legitiman hrvat. Sad ko nije SDA nije legitiman bosnjak. Kako vam se svidja?
Ne treba više ni organizovati izbore... Neka Čović i Dodik napišu svoje želje sa kim bi željeli formirati vlast .....OHR sa stranim ambasadorima da naprave vlast. ..... Zločin nad Bošnjacima završna faza
Zavrsna faza genocida. Medjunarodna zajednica sto nije postigla embargom na oruzje a sad pokusavaju nametanjem zakona.
NIP-ovci SU OVOME NAJVISE DOPRINJELI ONI CE DOVESTI DODATNO DO PODJELE ZEMLJE, SLIJEPO SLIJEDE NASTAVNIKA FIZICKOG.
Čuj njih bez Bošnjaka. Ima Bošnjaka i mimo vas i to boljih i poštenih Bošnjaka i više ih ima nego sa vama
Ovo je kriza šta radi SDA. IZGLEDA DA SU ONI UMISLILI DA SU SAMO ONI BOŠNJACI. Kako već jednom ne shvate da VEĆINA BOŠNJAKA nije glasala za njih. Samo su im glasovi raštrkani po raznim strankama koje sad čine koaliciju. Kad se doda da ni DF nije SDA onda je drastična ralika u broju bošnjačkih glasova na štetu SDA.
ako nisi glasao za HDZ nisi hrvat. Ako nisi glasao za SDA nisi bosnjak. Sta ti ima nejasno?
E hajde nametni gaulajteru ako smiješ e hajde. A vi iz osmorke trojke cega vec jadna li vam majka