Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su ovi botovi iz SDA pravo smjesni ...
BICE TEBI SMIJESNO U OKTOBRU KADA TROJKA ODE U POLITICKI ZABORAV
A nisu ti smiješni gubici u Elektrodistribuciji BiH 331 molim KM? - poskupljenje struje samo EP BiH? - povećanje procenata raspodjele države ih para Dodiku? - Sada plin??? upravu si ovo nije smiješno!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cuj ti sdfa mafije
psi lahu, vjetar nosi..
Ovi iz SDA isto neke tetke uvijek pljuju po nekome bez nonkretnog prijedloga.
TACNO; AL STA BI SA REVIZIJOM, I GDJE SU PRE?
Pozvati clanstvo SDA HNK...da izgrade plinovod...ipak je tu kadar sa iskustvom...portiri., konobari, moleri, inzenjeri prava,stočari...
Malo vam sto ste pokrali milijarde sad bi opet da vi SDA vladare mislite da ćete pobjediti na izborima sram vas bilo .
Ko je bio na vlasti u Sarajevu kada pola grada nije imalo vode svaki dan po više od 10 sati?
De nam gospodo iz SDA recite u čije je interesu radila Bisera Hadžialjević i koje su posljedice njenog rada i da li je ovo što se desilo danas tek kap u moru vaše nesposobne politike i spaljivanjem vaše odgovornosti na druge?
A obustava brze ceste u TK. Samo neke obustave i treba kad smo izabrali...
Evo ovih pokemona Samo cekaju kao hijene bilo kakvu vijest da se oglase protiv sistema Dok su oni klepali nista se nije uradilo osim ponizavanja gradzana i mazanja ociju..
Zbog vas i udvaranjem ovim strankama od vaseg trezoraša nije bilo revizije tužbe
SDA udovoljavala ovakvima kao što je ovaj Elek, bili u talu sa njim. Samo uzimali i krali od naroda zajedno sa lipinama iz RS-a..
Zasto bi srbi pristali da se napravi to i onda nemaju monopol nad sarajlijama?
Nevjerovatno...ovi se javljaju. Da nije trojke ne bi imali šta "izjavljivati." Opet, izjava nivo osnovne škole. I ovi bili vlast 30 godina??? U Bakirovom okruženju su dupelisci koji nemaju hrabrosti da mu kažu da su ovakve izjave 100% kontraproduktivne. Ili možda ne znaju?
vidi ovih politickih fosila
Tako je od mene 7 glasova iz kuće