Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi odlučujete 25 godina, pa evo nas, u rangu sa Moldavijom..
Vec vidim da ste zaboravili kako je imati državu.
stop legalizaciji kupovina diploma za stranacke pudlice...to mogu samo neprijatelji civilizacije i drzave...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
gradjani HAHAHHA pa nas gradjane niko ne jeb* u ovoj drzavi ni 2 %
Danasnja SDA :Haris izbo druga, Semir zgazio covjeka, Ramiz pijan zgazio namjerno policajca , Fadil krao na ljekovima , Kamber krao glasove, Cesir sutirao covjeka jer je snimao javnu povrsinu ,Asim se fali kriminalom , Topa duzan i Bogu i narodu, Trhulj snima pornice po Hercegovini ...i tako sve as do asa , ja mislim da bi Alija bio ponosan na ono sta je SDA postala ! Bisera prisvojila BiH zlato i vakcinisala se u Hrvatskoj. Sebija tjera Turske dotore i misli da je od Alije KCUS nasljedila !
sa ovim ljudima mozemo samo u tri lijepe piccke materine da odemo , nikako u NATO i EU
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
saopstenje na saopstenje, sad nasa stranka, pa sdp, pa narod i pravda, e onda ce srpske stranke, snsd kako nece u nato, sds kako je snsd izdao srbe i tako
Moraćemo kad tad sjesti lijepo i pošteno sa pravoslavcima (srbima) i dogovoriti se, ništa nismo postigli s preglasavanjem na referendumu ‘92, imamo državu u kojoj samo politička mafija pljačka narod, kako niko nema m... da kaže da smo i mi krivi za rat pa da se restartujemo i lijpo uz dogovor od početka...sve bi procvjetalo
SDA koristi svaku priliku da prikupi glasove ovaca
Pita policajac Ramiza :Onda Ramize sta ide ? ....ide gas :D
Nemojte nas vi braniti, sami cemo. Lako cemo s Rusima, samo da vas posaljemo na robije.
Samo neka se oni posvete budućem radu u opoziciji, a šta su napravili dosad u vladi se vidi danas kad su Srbija i RS digli kredite i potpisali ugovore u Turskoj da spoje entitet sa Beogradom sa dva autoputa. A gdje se spojila SDA Federacija? Naravno isto sa Beogradom. Neka idu u opoziciju i tamo ostanu. Oni nemogu voditi BiH u NATO. Definitivno ne.
Ovde odlučuju tatini sinovi,kockaste glave i ratni profiteri.
Zna rus kako stoje stvari, al njegovo je da kaže, da ne bude poslije da nije reko
Ma gradjani se najmanje pitaju
A nisu odgovorili Plenkovicu i HDZ o mjesanju u unutrasnje stvari BiH.
Sta nas briga STA JE neka stranka kao SDA rekla nekome? Pa nije Stranka državna institucija! Trebaju prestati da se ponašaju kao država, nisu stranke državne organizacije ili institucije. Bilo koja stranka!
Neka ste im se nagovorili 😂😂😂
BAš tako. NATO će da nam proda vakcine da ne pocrkamo
Mislite odlučiće KONSTITUTIVNI NARODI, Finci i Sejdić se ne pitaju. Ovdje nema građana koliko ja znam.
Ima predmet na Pravnom Fakultetu GRADANSKO PRAVO
Meni apsolutno ne lezi politika SDA i jedva cekam da odu sa politicke scene. No u ovom momentu moram reci, tacan i hrabar odgovor na provokacije sa ruske strane. Dokle vise.