Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne vrijeđa Aliju, već bandu koja se krije iza vjere!
da aljo zna kakva ga je banda i oštafler naslijedio ..
@fbUser1598440583 Od Alje smo nasljedili ovu bagru što vrijeđa našu inteligenciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Jedino što SDA dijeli ot totalnog poraza na izborima upravo je ovaj kult Izetbegovića čim to usahne - ode SDA u vječna lovišta.
SDP ce oduvat SDA ove izbore
@opklada, Lopovska organizacija SDA brani istaknutog lopova Ajnadžića. Čaršija bruji o tome kako će Larson uhapsiti Ajnadžića prije izbora zbog korupcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E moj naivni bosnjo,dok se po Srebrenici postavljaju spomenici onima koji su izvrsili genocid,dok Dodik na sva usta govori kako nema Bosne ti pljujes na svoje i gazis po svome.Kao da nema dovoljno onih koji gaze po svemu sa predznakom bosnjacki.Cestitam svima onima kojima ne smeta sto se u BiH brani bosanski jezik.Jos nam samo fali da pobjedu u centru Sarajeva pocnu slaviti u Beogradu i BL.Nije iskljuceno.Samo me zanima kako bi bilo koji bosnjak prosao na izborima u BL ili Beogradu.
Onaj koji zeli da vidi dobro-on ce u svemu vidjeti dobro,ko ne zeli-on ce uvijek naci mahanu.Ne znam sta lose moze biti kada je rijec o necemu sto donosi dobrobit svih nas?!?Evo dajte mi neko dobro objasnjenje ti 24 casa,antibote,zanovijetalo,crveni brigaridu i slicni-kvalitetan dokaz zasto nesto ne valja pa da vidimo vas sveti nacin razmisljanja.Sve to pisu iste osobe Denis Challenger i njegov mentor Zvonko Bosnjak,imaju podrsku i botova NiP-a jer je Konakovic taj zanat ispekao u SDA.
Pricajte i mislite sta hocete ali ovo kamenje je prelijepo ispalo i skroz je drugacije i privlaci i paznju i pozornost i turistima i nama samima gradanima.Projekat je super i inovacije uvijek podrzavam.Tu ima citata i Nijaza Durakovica i Izetbegovica i mnogih drugih velikana
Kako vam samo nacelnik Ajnadzic zadaje posao i tjera vas da radite i pisete tekstove o njemu.Valja obici teren i sve informacije prikupiti.Dzana Karavdic je mislila da ce ispasti pametna kad ono bljuc-glupaca prvorazredna ispade.Sta je to lose u ovim citatima?Sta je to lose u bistama Ashdownu,Mazovjeckom i slicnima posto sa svime time Dzana ima problem???
Dzana Karavdic je jedna niskobudzetna spisateljica ili kolumnistkinja.Ovo sto je plasirala je klasicna izborna kampanja da se jedan kudi drugi da se hvali i da se na taj nacin sticu glasovi i poeni-jeftino.Pa eno vam se Srdan slika i pored te iste skole koje je nacelnik Ajandzic napravio na Sipu,i parkove obilazi koje Ajnadzic ureduje-pratite ga u korak da mu nadete mahanu-ali ne ide.Vi osmislite nesto i samo sebi skocite u stomak jer i ovo sto radite je odlicna kampanja za Ajnadzica
Stele posvećene Aliji Izetbegoviću, među kojima su i one na kojima su uklesani citati Nijaza Durakovića i Paddyja Ashdowna o prvom predsjedniku Predsjedništva Bosne i Hercegovine, postavljene su na Trgu oslobođenja - Alija Izetbegović, u Gimnazijskoj ulici kod Prve gimnazije, u Parku Safeta Isovića kod Druge gimnazije i u Velikom parku.TAKO DA NIJE SAMO IZETBEGOVIC I JEFTIN JE SPIN KARAVDIC DZANE!
Ne vidim ja ovdje nista lose.Cak mi je i lijepo i domisljato.I onaj koji malo bolje i vise seta Centrom grada vidjet ce da ti nisu citati samo Alije Izetbegovica nego ima i pisaca,kulturologa,umjetnika i ostalih.Ove spinove koje baca Karavdic Dzana-glupaca-umjesto da podrzava umjetnost ona podrzava Nasu stranku!Pametnom dosta!
E vala i ispisaše riječi velikog mudraca, u 3 fine materine ....
Ako možete vi vrijeđati lik i djelo ,, bravara,, , ne vidim zašto ne bi oni drugi mogli vrijeđati lik i djelo bivšeg ,,stolara,, iz KPZ Foča. Svako ima pravo na svoje mišljenje.
pa ni jedan citat nije njegov citat, ili je druge iskopirao ili je od drugih licnosti citate samo.drugacije formulisao samo se beze ofirate i brukate
Vidjela baba da se konj potkiva , pa i ona digla nogu !!! Sjećate li se kako je prošao onaj što nije završio SORBONU, a nije ni neki INELEKTUALAC, ali je POLTRONSKI nastrojen !!!
SDP je najgora politicka partija po opstanak BiH i Bosnjaka, vjecito siju smutnju medju gradjanima BIH...a kada dodje do veceg problema isti se povuku i okrenu ledja, kada treba stati na prvu liniju i uzeti pusku njih nigdje nema i opstaju zahvaljujuci biracima koji nisu bili borci i koji ne znaju sta znaci braniti domovinu, porodicu i ognjiste...pa sada se psotavlja pitanje da li su oni relevantni da odredjuju ko treba voditi drzavu?
Ja ne vidim bista sporno, SDA kadar zna krasti, pokrali su drzavu i jos je muzu, ukrali su i citate. Znaci sve normalno.
Nek' se sve raspadne, pa i BiH!
Musliman sam i bio sam citav rat u Sarajevu, sve moguce sam prezivio, ali ovo sto smradovi sada rade je jednostavno nepojmljivo! Poslije svega sto se desavalo, najvece svadje i nesuglasice su medju "nama" samima.