Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da ti prvo platis dug prema Bosnjacima koji si napravio sa svojim kartelom !?
Oprosti genije.
Pise se apple,a ne aple.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
'dje su pare pita EU? Gdje su nase pare i vakcine pitamo te mi? Ne spinuj sada na pricu sa Vucicem dosta je tih gluposti.
sto ces traziti od srbije mislis ida u njh cveta sve samo vrati vrece narodnog zlata i pomoci sto je svijet doniro a ti zasnjiro ko mis klasuras
Ko o cemu el kakir revizija o postenju. NASAO SE LEVAT KRIZIKOVATI VUCICA ZA OTIMACINU KOJU JE ZELENI IZDAJNIK LEGALIZOVAO PRODAJOM TUZBE ZA REVIZIJU! U usta ti se poserem izdajnicka sjeme ti se zatrlo da Bog da za sve patnje koje ste proizrokovali ovom narodu mrsssss keru ublehacki
Fatajte se motike, dosta je bilo guzovace
tako je bake, samo ostro prema đikanerosima
sta ti ima srbija vise placat , msm sta ce se promeniti sa jos jednom donacijom za 3 naroda u BIH?? za 20 godiniina dobilo je sarajevo para donacija vise nego 10 ratova sto srbija moze napraviti, a nisi sam u bosni, ima jos dva naroda? kad si njima podelio sta para od tih donacija?? sve samo u trezor, ?? !! ja bi te na trg lopove moj.. .
Brabo BAKIRE. Samo tako treba sa njima.
Hoces li ti platiti dug koji tvoj narod duguje Srbima sto ste pocinili sa osmanlijama pod Osmanskim carstvom, u prvom i drugom ratu gdje ste isli uvijek sa vojskom koja je protiv Srba. Koliko je obnovljeno Srpskih kuca u FBiH mnogo razrusenih Srpskih sela i dalje ima tamo vi ste sve svoje obnovili.
Nije mi nesto drag, al zbog ovih stvari postujem Baketa. Mogo je za sebe Nobela da ganja da je htio da proda interese BiH onda kad ga je Vucic vodao po BG, ali nije. Dok ne pristane Vucic na nesto konkretno, nema popustanja sa nase strane (makar dok nas neki moderni lider ne proda)
Pravi Junuz Čipalo.
To je u stvari politika muslimana i njihovog penzioner stil predsjednika. Daj sadake i pomoći. Vidi ga samo. Jos da mu date hepek i šubaru i eto vam pravog vođe, taman kakvog zaslužujete.
Kakve dobre odnose sa Bošnjacima? Pa nismo mi neko plemene kome tutneš svjetlucavo kamenje i kojekakve kinđurije i dobiješ poglavicinu kćerku zarad mira. Idi Bakire, što prije. Nemaš veze sa državom.
Nafaka=Bericet-Sevap-Sadaka-Hajr-Sicar=I mustuluk jedna vrece zlata za Gypsy Kinga !!!!
Pa ti teroristo, nisi normalan.
Ovaj čovjek koji se na prvoj slici krije ispod maske, isti je spriječio da SR Jugoslavija plati dug prema BiH preko svog poltrona Safeta Softića i taj vodi našu državu.
istine rade moram jos jednom reci.. Postojala je bosansko-srpska komisija koja je trebala resiti ovaj problem..Bosanci su se povukli po naredbi iz sarajeva a tice se dokaza o gradnji HE: Bosna je imala i jos uvek ima medjunarodni sud..ali tuzbu nisu i verovatno nece podneti.. jer ce izgubiti... Najlepse je ovako...