Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek kad Šmit ukine stranku SDA znat ćemo da je stvarno odlučio spasiti BiH. To je stranka koja je koordinirala bošnjačke glasove kako bi se Sejdo Komšić-Bajramović izabrao u Predsjednistvo. To je udar na ustavni poredak BiH.
Ješćemo zlatnim kašikama i imati svak svoj trezor.Naravno kad odemo na zapad i nakon 30 godina rada na baušteli i čišćenju čanifara zaradimo.
Bježi ba Slunto , evo niko više neće ni da te komentariše , 🖕🏻
Sta uradiste od naroda Bakire? Svaki drugi ti roditelje spominje. Odstupio bolan vise. Seku pod ruku I Turska.
Scmidtova odluka ce se provoditi samo na teritoriji FBiH, tj. samo na bosnjake. Jer ovim on prakticno moze donjeti bilo koju odluku protiv bosnjaka a onoga ko se suprotstavi ide 5 god u zatvor. Ovo je vec diktatura.
Cuj, ono se oglasilo izmedju okopavanja luka na poljinama i pranja suda! Sve si ti sebkin mali ovo u ovih 20 godina omogucio dodi! Sve si ti i tvoji krivi! Pa vlast ste bili sa veprom preko 16 godina!!!!
Baci mu pojas Bakire .
Joj I vi ko i Šmit ni tamo ni vamo! Nešto ste kao morali se oglasiti a rekli niste nista.
Mudro zboris, Bakenzi
BiH - Ti Bakire nisi vise potreban ovoj zemlji, istupi sa funkcija! Mladi odlaze, plate su lose, ponovo se spominje rat. Nesposoban si, od je bi