Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce te vidjeti sta su pravi lopovi,dosad je sve bilo mala maca.
U naslovu osigurali vecinu a u tekstu dogovor nije postignut odlucite se clickbait novinari
Haram je sa Sda. Sda sa svojim satelitima Df i dr. su pokrali izbore. DF i Mahir Mesalic su propast na Tk..Df je izazvala krizu u drzave. Najgora vlast... Df je stala na stranu onih koji su odbili dijete lijeciti, prodali Mostar, opljackali...fujjj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I sta kaze Semir Efendic, nece sa SDA, hahah
Bilo je i vrijeme da TK odmori od SDP-ovog režima pod kojim su zapeli u vremenu zadnjih 30 godina, SDP je Tuzlu pretvorio u scenu iz kamenog doba.
ja sam mislio da ce N i P pravit vlast u svim kantonima, pa onda u FBiH i na drzavnom nivou.
Dini se obilo o glavu sto je podcijenio SDA sad je bar svima jasno da je SDA pokret a ne Bakir I Sebija.
Ako Stranka za BiH uđe u ovo Efendiću ne treba negdje više dati da prismrdi vlasti.
Jugonostalgicari na aparatima
svi nek udzu u vlast osim NiP obecao je kule I gradove svojim pulenima da nas popljackaju toliko su gladni pozicija da su spremni na sve.
Bravo oduprite se od ove Coviceve koalicije.
Komunisti izgubili u tuzlanskom kantonu. Potpuni krah
Ovako ce SDhA svuda odraditi mučki a glupani SDP im se ulizuje.
Horor
SDA smrdljiva... samo džutalji i Sejdo ostali u njoj....
Po serem se na stranke i njihove programe, Samo još jednom Nek neko izjavi izađite na izbore za promjene hrbat ću mu mamicu.
Prestanite kriviti tuzlake za ovo, u Tuzli gradu nije pobijedila SDA. Također ako se ovo ovako završi kriv je niko drugo do DF, ta ljigava stranka koja nas navodno spašava od HDZ-a i to u kantonu gdje HDZ ima 300 glasova.
gadite mi se
E moj Bjedicu bjednice jedan
Žalosno zbog normalnih gradjana sa asfalta.Ugusi ih opanak.