Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste zasjedali za berila, senaida memica, skaku a ja i kad ce se prevljak vratiti iz turske? novalica itd itd itd kakav je tu zakljucak?
Jedina je istina da je trojkin nametnuti premijer uradio puno više za penzionere od SDA ovog Fadila, ehhh sad će mu i zahvaliti masovnim protestima
Fadil je u ćorku jer je doveo Federaciju u takvu stabilnost da nije trebao kredite MMF a i Svjetske banke! Jelka koja je potpisala i naredila respiratore na slobodu i to u agenciju za bankarstvo! Šta tu ima nejasno?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hahaha SDA koja je mogla dosad ucjeniti sve RS stranke na milion nacina dosad da se prvo Nato zavrsi pa ostalo, ali jock, pare su prece u privatne racune
pa sda i jest ucjenjivala ulazak dodika u vlast slanjem ANP za clanstvo u NATOu. Trojka taj godisnji izvjestaj nije poslala vec 2 godine tj ugasili su nato put
SDA nek dobro zapamti da iako će pobjediti ove izbore definitivno, ne budu li zatvarqli trojkaše radi izdaje i korupcije, razbiće im se o glavu na sljedećim izborima. Znači narod ne glasa za SDA tek tako nego s očekivanjem osvete za izdaju Trojke i ništa manje od zatvorskih kazni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zbog čega da premijer jedne susjedne zemlje otvara most u našoj Državi
Jasno kao dan. Imamo mogucnost popravnog u oktobru
Obavezno uvesti vojni rok za muškarce i žene jer za to vrijeme neće moći napustiti državu prema zapadu i steći će radne navike - ako toga uopšte ima u našim oružanim snagama.
I ti si davao Covicu sve, samo da ti žena sjedi na celu Kcus ,i to bez diplome.Sta vi imate kome reci,gorih od vas nema.
Za par godina bićemo kao palestinci.
sve sto radi trojka isto je i sda radila dok je bila na vlasti. Oni to dobro znaju kako je u dejtonu drzava podjeljena i ovo sto predlazu da se poveca buđet OS BiH znaju da druga dva naroda su protiv toga i ministri iz sda to ranije nisu mogli uraditi jer su predstavnici druga dva naroda protiv.Tako da im je obicna suplja prica za narodne mase
Sluzenje vojnog roka nikad nije ni trebalo biti ukinuto i imali bi normalniju omladinu manje narkomana i kriminalaca
Nista vi tu ne znate niti mozete, zbog vasih nesposobnih kadrova je doslo do ovakvog stanja i sad ovi to jos gore rade. Dovedite investicije iz Saudije pa zaposlije 5 hiljada ljudi pa ces vidjeti kako se daje povjerenje. Ali jok ko ce to, kako cemo to. Pa daj meni jedan sastanak da ja odem ako ne bi dogovorio milijarde.
Podsjecaju na dr strangelove
Podsjecaju na dr strangelove
SDA populizam strikes again.
Javne servise vi drzite i po SBK na tv samo otvaraju nekakve seoske puteve,ministri djele nekakve pomoći i opet sve vašim direktorima,nama trebaju trezori ,a ne oružje.Kobogda gubite izbore u svim kantonima nije više narod zastrašen vašim direktorima i ministrima.
hdz moze samo da kontrolira svoj dio mostara a i to ne rade
Strašno kako se ponaša Trojka,ovo je udar na državu i Federacju BIH,nedopustivo i jako kratkovidno da ćemo posljedice ovakvog ndjelovanja osjećati godinama kaži kad Trojka ode u smeće historije
Ihaaaaaa , samo se propinjite na zadnje