Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA se i ponasa kao da je vlasnik drzave, a to dokazuju silni Iopovi koji su uhapseni iz te stranke jer su mislili da im je ovo babovina i kraIi sakom i kapom
Pa eto vi zato stanite na branik ideala HDZa i SNSDa, nemojte slucajno da vas sputaju njihove namjere
Imas onda ADZ i SDS pa izvoli. Mozda ti podstanari pomognu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kakav komad evo ne znam čega!
Bu da leeee
pa mi i jesmo kao najmnogobrojniji narod vlasnici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fino covjek rekao, ko je za Bosnu, njen je vlasnik.
Koliko Hrvata ima manje i manje svakim danom i postati ćemo podstnari !!!
U Bosni postoji samo jedan narod - Bosanci. Bosanac je i narod i nacija, najstariji u Evropi. A ''Bošnjak'' je podvala iz Načertanija 1844., trojanski konj kojim su 1993. uspjeli ubijedit' Muhameda Filipovića da je Bošnjak ''istorijski naziv'', iako ne postoji u istoriji, i jednim potezom srušit glavni stub bosanske nacije i degradirat Bosance u ''konstitutivni etnos'' nižeg ranga.
Uvjek me ove titule nerviraju navijaci tog i tog kluba politicar te i te stranke uposleni domar riješio slucaj tobejarabi sta pisem al skontat cete
Samo ti dodji pred kucu "podstanara", u vreci odmah letis nazad...
Bake slijedece izbore nece docekati na slobodi, ili ce pobjeci u tursku... vidjecete ;)
Koja arogancija i saplitanje polupismenih. Ponovo udaraju na jedini način koji politički i opće nepismeni svijet razumije, a koji obilato koriste sda, adz i ostali anamo
Oni koji su odustali od zajednickog su odustali od esencije BiH koja je esencija EU i sto nas sve vodi u nasilje i netrpeljivost cemo svjedocimo u "postcorona world".
Ja mislio da kad je gradjanska da su onda svi vlasnici?
Ma jasta, ko god ne dozivljava ovu drzavu Bosnu kao svoju je podstanar i tacka. Prvo radi za njenu dobrobit i eto te u stanoupravi. Svuđe je tako. Ako postujes i unaprijeđujes zivot stanara odaberu te u stanoupravu. Nemozes biti stanar samo jer zivis tu po tuđim pravilima. Ova zemlja ima svoje zakone i svoju kilturu koja nemoze biti prepisana iz susjedne nego je unikatna, posebna i jedinstvena i uvazava sve njene "stanare".
Tjeram sve vrste podstanara iz osoba sve vrste dzina, samo mi se javite,ceram zlo a uceram dobro
Nepromišljena izjava, ali blaga kakvih su Hrvati i Srbi imali i imaju dan danas, a da ne napominjemo uzp, etničko čičenje, genocid, jer su oni ti koji su smatrali da Bošnjaci nemaju pravo na Bosnu i život u istoj. Pokušali ste je cijepati, rušili ste svoju kuću, jadno je to, doista, ali je opstala i opstaje.
Evo još jedne bombastične izjave iz radionice političke džambo avijacije! Naš vrli SDA-ovac nas je počastio pričom o vlasništvu nad BiH, valjda misleći da je kupio državu na kiosku. Ali pazi sad - ima i podstanare! Mora da je mislio na one što im ne daju da pretvore cijelu zemlju u svoj privatni posjed.
Eto, dragi Bosanci i Hercegovci, najzad smo saznali tko su pravi gazde u našoj kući! SDA-ovci se, gle čuda, osjećaju kao vlasnici, a ostali narodi su im tek neugodni podstanari. Kakva divna multietnička idila! Samo da se ne sjete i kiriju naplaćivati.
23% zelenih travnatih povrsina ce uskoro uvenut
Vrlo brzo cidokor dolazi
Miran.. k nozi