Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su pukli skroz
Hahah nisu normalni nikako, ne branim ni Konakovića on je jučer sa njima drugovo, al pazi njih kažu teško se izvući iz posljedica Konakovićeve vlade a oni vladaju 25 godina, pa nas iz vaših posljedica ne može Bil Gates da sve svoje pare da ne može nas izvući
Pa glupsone lokalna vlast???...odakle god da si jesi biro sebi??? Sta osh da ti odavde dodje vladat tamo...sto ne mogu vas mamlaze s pricom nije sarajevo bosna...tacno nije al glupane LOKALNI su izbori...ikas drzavnu vlast i tamo je sda dala sve covicu i dodiku i sta pricas gluposti vise...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma ko ste vi više da se pitate, hajte vi lagano na smetljište lopinaši jedni.
@oblutak123 Na političko smetljište ide Bake a polahko stranka sa nazivom SDA ali SDA-ovci ostaju na vlasti tako što prelaze u stranke koje su zapravo SDA2.0. Vidiš kako bi Bake podržao Konakovića da bude premijer KS jer ga je Bake na tu poziciju prije par godina uhljebio dok je košarkaš bio u SDA.
Uz Bakira Sultana našeg Ponosnog i gladan ako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo SDA.Pod prečku.
Hahahahahaha Izgubili kompas, Kolumbo, pomozi im 😂
Dino se sprema da vas rasturi za 2 godine i van kantona Sarajevo. Zato nece biti premijer i u pravi je
Seljačke fore iz centra SDA (Trnovo).
Nurkiću je valjao pa valjda će i nama
Bice kako se cetvorka dogovori valjda je to normalno
A čija je milijarda, znal se šta
Ma nikoga vi više ne MOŽETE PODRŽATI, pa čak ni SVOJE !!!
Opet vrti do besvijesti i muti pricu
Kakva desnica u obliku SDA, NIP-, kakvi socijal-liberali NS, kakva salonska SDP ljevica. Samo zdrava nacionalna socijalisticka ljevica mere ocistitu ovu baru.
hoce da stvore rascjep medju strankama cetvorke. igraju psihicke prljave igre.
Wtf
Nemoj Konakovica vise. Dosta je bilo par nepar tablica. Umjesto da daju podsticaj da narod predje ma struji i da daju narodu jeftinu struju. Gori politicar neg sportas.
Nastavnik fizickoooog???Neeee
Rukavica je bačena!