Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idite vodovod popravljajte matervamjebem
podrzavam.. boli me guzica za RS i Dodika..
EH KAD BI SDA OVAKO OSTRO I AGRESIVNO NAORUZAVALA ARBIH, MOZDA BI I GLASAO ZA SDA!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad cemo imati plate 1000 eura i kad cemo imati pristojno auto i pristojan namjestaj i pristojnu penziju od 500 eura , to su top pitanja i top teme
šta ba 1000 eura, bez 1120 ne glasam ni zakoga
To sam i ja mislio 1000 +12 % pdva hihi
Ma pusti ba Bakire srpsku, to je gotova stvar! Nego most, šta će biti s mostom ba, u drugoj državi, to je tebi bitnije!!
Pitam se tko je veća budaletina, Duduk ili trezor beg ... ??? Obadva godinama mlate praznu slamu i prodaju mooda pod bubrege . . . Narod to puši li puši . . . !!!
Ovaj odgovor definitivno liči na SDA predizbornu kampanju, ali zašto šute ostale pro-bosanske stranke na Dodikova i Čovićeva sranja. Dosta je bilo izdajničkih prijetnji i ponižavanja Bosne. I Čović jedva čeka referendum eresa, pa da isto uradi.
Jedino ako nekim slucajem srbija postane dio bosne
Bakir prijeti, sigurno je našao još veći i sigurniji bunker u koji će se sakriti dok ne prođe sranje.
".... jer oni koji vole BiH nikada neće dopustiti da se ona pomjeri. Ent..." sunce mu njegovo, samo opet jedu gov*na, a drzava ode u pm...
Cim se Katalonija odvoji od Spanije, eto ti i referenduma za nezavisnost RSa, i ne samo RSa vec mnogih drugih drzavica sirom Evrope...
Kakve budale .
Za godinu dana novi izbori. Bakire, od obecanih sto hiljada jesi li do danas zaposlio barem pedeset hiljada stranackih uvlakaca,laktarosa,glavoklimavaca,poslusnika.Kad odu svi iz Bosne ne znam od cega cete onda zivjeti, uhljupi jedni.
Pa predstavice ovim maloumnim stocarima da je zaposlio tih 100.000 i nazalost, ne moze se kandidovati ali opet bi ubjedljivo pobjedio. Nadam se da ce mu kucka kandidovati, pa da vidite gdje zivite i sa kakvim stocarima zrak dijelite.
Pocela predizborna kampanja, mamac za naivne bosance. Sad ti Bakire njemu poruci da ce RS biti ukinuta, pa se ganjajte do izbora a onda vise nema potrebe. I da, jedno deset dana pred izbore pustite vodu u seheru da bi na istu foru opet dobili izbore. A ni ovi iz RS nisu nista bolji, ne zna se ko su veci medjedi.
Ako neko stvarno vjeruje da bi RS da moze da se odvoji ista pitala politicko Sarajevo posjetite doktora. Da imaju vojnu i politicku moc davno bi oni bili Srbija i tu niko iz SDA iliSarajeva ne bi mogao nista. Nema nacionalnih interesa samo postoje talovi. Ovo je znam otkrivanje tople vode al eto ljudi pobjedjuju godinama pa je pitanje jel iko normalan vise.
@BlackPantelija Nikome nije dobro da se razumijemo. Ja ne otvaram sampanjac kad neka firma u RS.u propadne nit me se to tice. Sto se tice referenduma. BiH je propala zbog retardiranog ustava kojeg Bosanci nisu birali nego im je nametnut. Srbija ima apsolutnu vecinu SRBA u vladi pa opet nista. A niste isli u referendume o odvajanju. Srbija nikad nije bila garant stabilnosti jer nikada nije bila dovoljno jaka sem perioda prvog svjetskog rata to je period stare jugoslavije 1918-1941.
Republika Srpska,Srpska država je realnost. Nevažna su vaša koprcanja poturice. Delujete sve očajnije i vaše priče sve šupljije. Promenilo se vreme,i neće skoro biti na vašoj strani.
Pa ti jos nisi skontao da te price sluze da ti odvlace paznju, da ne primjecujes bijedu i jad u kojoj zivis.
Kleptomani gubari sa slike,gori ste od dodika i onog usne iz srbije Bagro smrdljiva
sve vi porucujete nesto jedni drugima a da zapuca nece vasa djeca ratovati zavadit cete ovu stoku glupu hahah..joj narode kako si glup, pa da si pametan ne bi se oni zvali vlast a ti narod.svojoj djeci grob/mezar kopate.
Stoko smrdljiva. Samo serete a iz dana u dan sve gore.
neimaaaaaa vode